Nona2
Poznat
- Poruka
- 9.030
Nije Tomović bez razloga pevao o Motoroli, neće valjda a Eplu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
to je taj mizerni mentalitet zene koja opravdava muza koji je odvaljuje od batina, umesto da ga raspori na spavanju.
Ma iso Sam je naduvan uzeti sjedio u oni Kofi sop ceko turcina u neku mali radnju da napuni nekoga samsunga da bi isprobao ono oce nece ispushim tih dzointa I zabodem u neki blu qurac radnju odma mi zapadne ova Motorola I uzmem jenajbolja
e jbg, povlacim srcemetaforički
Moram naci kad otvara flasu zubima takvi bih zenio nego dosad samo jedna cura otvorila I to klinka neka jesam se zaljubio odma Al brate premlada je stetai ispod Peshova slika sa avatara
Razmišljam da tražim da zaključaju temu
pa rekla si da te politik ne interesira, ne znam sto te toliko trigeruje ovaj moj mini ranting (s povodom)Razmišljam da tražim da zaključaju temu
uvek se iscimam da ti je ovo Al zapravo AI (Artificial Inteligence)Moram naci kad otvara flasu zubima takvi bih zenio nego dosad samo jedna cura otvorila I to klinka neka jesam se zaljubio odma Al brate premlada je steta
Da brte I mene to fejkuje kao I ono im uvijek mi otkuca I'muvek se iscimam da ti je ovo Al zapravo AI (Artificial Inteligence)
A brte mogu se ja dezintegrirati nisam bio na forum godinu i vise Al svakako mi salju na mejl rimajndere kao cega ima novo tako vjerovatno bi I za ovu temuRazmišljam da tražim da zaključaju temu
Brinem za tvoj miokard, ništa lično .pa rekla si da te politik ne interesira, ne znam sto te toliko trigeruje ovaj moj mini ranting (s povodom)
Ma ne. Mogu i ja da idem .Necemo da nerviramo Pixiesa, da se vratimo na saunu
Što znači da smo te iznervirali, a to nemojmoMa ne. Mogu i ja da idem .
OpravdanoBrinem za tvoj miokard, ništa lično .
kad palis nazad za SWE?Jeste provalili da je tema o tragediji na pdf Vojvodina a ne na politici
Isto kao sto su ranije temu o prajdu trpali na pdf Beograd
Jbte ovde se nista ne menja neznam Koji q se ovde uopste logujem
A nekoliko modova se nacrtalo da relativizuje odgovornost vlasti