pikax
Buduća legenda
- Poruka
- 37.929
Koje
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...ма неее ја то луфтирам само...Kaži mi koji si bio
Ništa ja tebe ne kapiram...ма неее ја то луфтирам само...
...кажем..некад се људи превише устежу..Ništa ja tebe ne kapiram
Eno doznat je identitet doticnogHej pa ja se šalim
Uhvatili me da sam vozila zimus 40 , a trebalo 30. Da li veruješ ? Dođe mi u zatvor da idem iz principa. Kad me pitaju što - kažem što....кажем..некад се људи превише устежу..
Реци брате мили...шта је ,..
Ја сам по том питању камиказа...робовао би маме ми...Uhvatili me da sam vozila zimus 40 , a trebalo 30. Da li veruješ ? Dođe mi u zatvor da idem iz principa. Kad me pitaju što - kažem što.
Добро јутро домаћине...spavao sam do 17h
Čuvaj se, Pikaču!@Red bez brige mnogo bolje sam danas , noćas sam malo teže spavala ali mora da boli pločice su to nije zemlja, trava. Pravo čudo da se nisam izlomila cela
I tiČuvaj se, Pikaču!
Šta se dešava sa neplaćenim kaznama?Imam 2 neplacene kazne.
Jedna je kad sam preticao 3 auta po gradu, u jednom od njih bio komandir van duznosti i zvao patrolu da me kazni, posle 2 minuta rotacija za mnom...ok, nidje ne zurim nego eto onako, sporo su vozili...130 eura.
Druga je kad sam krenuo van grada do jednog restorana da pokupim kacamak koji sam narucio, bio sam pijan i zaustave me i kazne za pojas...i ja cutim sta cu, 50 eura.
E tu sam rekao, mnogo skup kacamak.![]()
Meni su kroz par dana povecali na 5.000. Nije moglo da se salje za strane tablice, zakacili mi kaznu, ona spala i kad sam posao da izadjem na granici:Šta se dešava sa neplaćenim kaznama?
Znam za slučaj kad čovek promašio broj tablice za parking, pa trebalo da plati dnevnu kartu, oko 1.500, on nije, jer poslao je poruku i tako stiglo na 60 i kusur hiljada.
Obavjestava se firma dje je taj neko zaposlen da mu se odbije od plate ili banka da blokira racun.Šta se dešava sa neplaćenim kaznama?
Znam za slučaj kad čovek promašio broj tablice za parking, pa trebalo da plati dnevnu kartu, oko 1.500, on nije, jer poslao je poruku i tako stiglo na 60 i kusur hiljada.
Ja ću platiti svoju bahatu vožnju 40 km/h. Volim da punim državni budžet.Meni su kroz par dana povecali na 5.000. Nije moglo da se salje za strane tablice, zakacili mi kaznu, ona spala i kad sam posao da izadjem na granici:
Gospodine...