Forumski buvljak

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Imam 2 neplacene kazne.

Jedna je kad sam preticao 3 auta po gradu, u jednom od njih bio komandir van duznosti i zvao patrolu da me kazni, posle 2 minuta rotacija za mnom...ok, nidje ne zurim nego eto onako, sporo su vozili...130 eura.

Druga je kad sam krenuo van grada do jednog restorana da pokupim kacamak koji sam narucio, bio sam pijan i zaustave me i kazne za pojas...i ja cutim sta cu, 50 eura.

E tu sam rekao, mnogo skup kacamak. :D

• Tužan
Reactions: Red
Imam 2 neplacene kazne.

Jedna je kad sam preticao 3 auta po gradu, u jednom od njih bio komandir van duznosti i zvao patrolu da me kazni, posle 2 minuta rotacija za mnom...ok, nidje ne zurim nego eto onako, sporo su vozili...130 eura.

Druga je kad sam krenuo van grada do jednog restorana da pokupim kacamak koji sam narucio, bio sam pijan i zaustave me i kazne za pojas...i ja cutim sta cu, 50 eura.

E tu sam rekao, mnogo skup kacamak. :D
Šta se dešava sa neplaćenim kaznama?
Znam za slučaj kad čovek promašio broj tablice za parking, pa trebalo da plati dnevnu kartu, oko 1.500, on nije, jer poslao je poruku i tako stiglo na 60 i kusur hiljada.

Znam za slučaj kad čovek promašio broj tablice za parking, pa trebalo da plati dnevnu kartu, oko 1.500, on nije, jer poslao je poruku i tako stiglo na 60 i kusur hiljada.
Meni su kroz par dana povecali na 5.000. Nije moglo da se salje za strane tablice, zakacili mi kaznu, ona spala i kad sam posao da izadjem na granici:

Gospodine...

Obavjestava se firma dje je taj neko zaposlen da mu se odbije od plate ili banka da blokira racun.

Onda ima jos neka zaskocica da valjda banka ne smije sama skinuti od plate, moze od neke druge uplate...ali ako dodje do toga, banka se kontaktira da odblokira racun kako bi se podigla plata, podigne se, a racun je nakon toga opet blokiran a kazna neplacena.

Cuo sam da neke bukvalno uhapse jer nije postojala mogucnost naplate kazne, ali da to valjda samo rade za neke ozbiljnije stvari i vece iznose.

Recimo kazna 300 eura, nisu mogli da se naplate i samo dodju i uhapse covjeka, obracunaju mu da je 300 eura = 10 dana u zatvoru. Kad dodje do toga ne pomaze ni da im odmah uplatis 600, hapse. :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back