- Poruka
- 7.955
136x837 ?Pa šta vi meni radite i ja još treba da pokažem koliko sam ( ne) pametna hahaha
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
136x837 ?Pa šta vi meni radite i ja još treba da pokažem koliko sam ( ne) pametna hahaha
22136x837 ?
Dodjes mi tri hiljade za clanstvo
Sviđa mi se euroblok ima 8 čokoladica. To sam slučajno otkrila.Nekako su ga popravili.Dodjes mi tri hiljade za clanstvo![]()
Ima takvo pakovanje .160 gr. 4 bele i 4 crne.Euroblok ima 8 cokoladica?
Imaš više, samo su podeljene.Ne znam..ja kupujem 2x zaredom.Euroblok tabla 100g, manje ne priznajem.
Ja ću da kupim euroblok 100 gr da uporedim sa ovim od 20 gr da li ima li razlikeNedostaje mi eurokrem u onim malim pakovanjima od 50 i 100g, cini mi se da je bio boljeg ukusa od ovih u kantama.
Sutra cu da kupim jedan, cisto da vidim da li vise ne obozavam eurokrem ili pakuju bolji u mala pakovanja.

kradeš filmove ne plaćaš sraće ti drugari liptardi povedonioscev i ostali debili999 (virusa)
I ja. Mislim da smo ih pojeli odmah.Gornji Milanovac.
Bio sam u fabrici na jednoj ekskurziji u osnovnoj. Dali su nam paket tih kremica, nikad manji kremic nisam video.

Bol koju osećaš sada je deo tadašnje sreće. Zanimljivo , utešno.E da, svidja mi se i ona scena kad mu kaze nesto kao "buduci bol je deo ovog zadovoljstva sada". So tru.