Forumski buvljak

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
nego, treba mi savet: čep koji sam kupila uz sifon za kadu ne dihtuje 100 posto, pa mi tako tokom plutanja voda pomalo otiče, a to ne volim, to smanjivanje nivoa vode

jel postoji neki superčep za koji nisam do sada čula, ili neka svojeručna fora da je pouzdana?
Ma ubaci prvo neku manju tkaninu pa čep odozgo nema teorije da prolazi ja misllim

Najžalije mi je kada se neko naruži a bio je tj. bila je lepa pre toga. Nikada to neću razumeti. Tačno se vidi da je rađeno i ne uklapa se nikako i jednostavno, grozno je. Stvarno ne znam kome se to dopada ali izgleda se nekom dopada, ja stvarno ne znam.

Najžalije mi je kada se neko naruži a bio je tj. bila je lepa pre toga. Nikada to neću razumeti. Tačno se vidi da je rađeno i ne uklapa se nikako i jednostavno, grozno je. Stvarno ne znam kome se to dopada ali izgleda se nekom dopada, ja stvarno ne znam.
vlasnica firme u kojoj sam do pre mesec dana radila, operisala je nosurdu dvaput (potpuno je razumem zašto je to radila, da se ne lažemo)

mjeđutim... telo ta sečenja kosaka i hrskavice doživljava kao povredu, pa ubrzano nadomešćuje sve što si odsekao, nos opet poraste (zato je i drugi put to radila i radiće večno, xexe)

da mi je neko danas oko podneva rekao- aj sad ispži one nagomilane paprike po kesama, propašće ti, dam ti dvesta evra, ja bih mu rekla da može da šeta, al sam sada, ničim izazvana skočila i to uradila džabe

u čemu je fora s tom količinom dobre volje, imanjem i nemanjem, u talasima od po nekoliko sati :think:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back