sir patula
Domaćin
- Poruka
- 3.442
Au, opasan si petrolhead.Ja ću platiti svoju bahatu vožnju 40 km/h. Volim da punim državni budžet.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Au, opasan si petrolhead.Ja ću platiti svoju bahatu vožnju 40 km/h. Volim da punim državni budžet.
Ćuti.Au, opasan si petrolhead.
pa moj iebogatiKakav je to posao kad možeš da piješ noć pred?
Jesi li plivao za vikend?
eheejj

Ehej pa gde si ti ?eheejj
nije isto kad se probudiš bez sata u 10 i sa satom u 15 do 6, pa dospavavaš iz dvaput do 13h![]()

pa bila sam u gradilištu, rušila kupatiloEhej pa gde si ti ?![]()
Ja se nalazim u tako specifično lepoj situaciji jer primam platu a ne idem na posao. Mislim da se čovek i ne snađe sa tim, a kad se taj period završi setiće se šta je sve mogao. Ako ništa , putovala sam stalno.dobra strana ovoga je što ne moram na posao, a loša strana nemoranja na posao je nemanje plaće
ja sprovodim laički "sam svoj majstor" sanatorijum za glavu (ko luda Klaudija iz Dinastije)Ja se nalazim u tako specifično lepoj situaciji jer primam platu a ne idem na posao. Mislim da se čovek i ne snađe sa tim, a kad se taj period završi setiće se šta je sve mogao. Ako ništa , putovala sam stalno.
Kako sam se danas umorila , koliko sam hodala a toplo je.A ugruvana sam od pada, kad hodam sve ok ali da sedim ili ležim bolucka. Sutra idem na terapiju u bazen. Kod mene sve bazen leči.ja sprovodim laički "sam svoj majstor" sanatorijum za glavu (ko luda Klaudija iz Dinastije)
i dušu i telo
)e, ja nisam pala, ali me boli neko mesto na levoj butini, ko zna šta sam radilaKako sam se danas umorila , koliko sam hodala a toplo je.A ugruvana sam od pada, kad hodam sve ok ali da sedim ili ležim bolucka. Sutra idem na terapiju u bazen. Kod mene sve bazen leči.i dušu i telo