gost 439576
Iskusan
- Poruka
- 5.908
Jutros je bilo 3 stepena i to sam naravno prespavao, umotan u cebe. Sad je vec 11 stepeni a sunce grije li grije kroz prozore. 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E takve stvari ne shvatam...znaci umesto da forsiraju koriscenje trotineta, zbog lakoce i rasterecenja saobracaja, oni ga sankcionisu ili zabranjuju...Zabranjeni.
Pokušaj da voziš auto u večernjim satima po Subotici.E takve stvari ne shvatam...znaci umesto da forsiraju koriscenje trotineta, zbog lakoce i rasterecenja saobracaja, oni ga sankcionisu ili zabranjuju...
Mislim , ako ti smeta kad neko naleti na tebe trotinetom, a maloletnik je , nokautiraj ga, posle 20 nokauta, bice pazljiviji..
Salim se, ako je to problem uvedite neki ID za vozace trotineta, ali nisam siguran da je nosenje kacige bas adekvatno za trotinet koji moze npr do 30km na sat...6km na sat je covek koji hoda, 10 je koji brze hoda, 15 je koji jako brzo hoda, 20 je trkac maratonac...tako da kaciga i 30 je malo preterano , mada kao padnes sa svoje visine , npr na ledu , posteno ces se razbucati , nece glava da prsne, ali nije zgodno...
PartizanPikax za koga navijas?![]()
pa ono...i nijePa, ukapirala sam da mi kafa ima lepši ukus bez cigare, a cigara lepša bez kafe i bilo je lako. Probajte!

Заправо...не могу да пробам...pa ono...i nije![]()
A jel beze ako ih policija skupi na gomilu..?Pokušaj da voziš auto u večernjim satima po Subotici.
Bar 20 trotineta kojima upravljaju deca 13-16 godina, svi odreda neosvetljeni da im duže traje baterija, naleću na pešake, na vozila ,ispred vozila...to im je izazov već duže vreme.
sa ovim drugim je proces ireverzibilan
Pa ne moras da pucas, samo uperi.sa ovim drugim je proces ireverzibilan
...пази реч...раноранил(ч)киња...sa ovim drugim je proces ireverzibilan
Odma sam pucala. Džaba glumim finoću , odajem se.Pa ne moras da pucas, samo uperi.
Strasno.

Nisam al sutra ću.Pikax reci mi da doruckujes ujutru prije posla. <3
Što ja da pazim? Pazi ti....пази реч...раноранил(ч)киња...