Отварач мозга...опет
Iskusan
- Poruka
- 6.615
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovo je zapravo dva para očiju, a četiri oka. Samo kažem, inače nemam pojma šta je na prethodnoj strani bilo...виш виш..пауци имају четри пара очију???...
![]()

...хвала...Ovo je zapravo dva para očiju, a četiri oka. Samo kažem, inače nemam pojma šta je na prethodnoj strani bilo.![]()
Izvini ali najseksi vokal ikada je Biske iz Pera Deformera.Volim da slusam niplpipl, zenska je najseksi vokal ikad.
Masovna saranaIzvini ali najseksi vokal ikada je Biske iz Pera Deformera.
Mislim da znam samo jednu pesmu i ok mi jeVolim da slusam niplpipl, zenska je najseksi vokal ikad.
Pustila sam da poslušam. Da, jesam.Izvini ali najseksi vokal ikada je Biske iz Pera Deformera.
Možda je bio ironičan. Šta sad ? Pravi se mrtvaMislim da znam samo jednu pesmu i ok mi je
5 и 15...ти буде лакше...Sušim mantil na stolici.
Sve sam na vreme završila.
Sutra ustajem u pola 6, mrzim ceo svet a i šire. .D
Lakše mi je. Moram kafu da popijem kod kuće inače bih u 65 и 15...ти буде лакше...
..макаки..да лупам по кући...а и роботишем до 6...тамо...натанане.Lakše mi je. Moram kafu da popijem kod kuće inače bih u 6
Nema tamo. Tamo gostujem samo...макаки..да лупам по кући...а и роботишем до 6...тамо...натанане.
Устанем у 5 и петнест,прво газди х..ем све,умијем се,кунем шефа...дам отказ...и одем на посао...Nema tamo. Tamo gostujem samo.
A i ne mogu bez kafe da hodam.
Sat vremena mi treba. 50 minuta sedim na krevetu i gledam gde sam , a ponekad i zaspim..a 10 minuta sve ostal
Isto i ja zbog kafe u krevetu navijam alarm ceo sat ranije. Kad to ne uradim, nesposobna sam za život pola dana.Lakše mi je. Moram kafu da popijem kod kuće inače bih u 6
Велика турска или...Isto i ja zbog kafe u krevetu navijam alarm ceo sat ranije. Kad to ne uradim, nesposobna sam za život pola dana.