Отварач мозга...опет
Iskusan
- Poruka
- 6.617
...сапун само...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisi, vidiš da sam fin, ne kačim prljave metalike.@Baudrillard er sam u pravu?
ih, ko te ne zna, skupo bi te platio, što bi rekli hotentotiNisi, vidiš da sam fin, ne kačim prljave metalike.![]()
76 - Kristen Stewartne znam baš tačno najomiljeniji, ali ovako, sviđa mi se:
0
4
76
pa onda skoro sve otprilike od 80 do 100
i na kraju punđica
ja ti, boze me prosti, nagovaram snajku da ostavi kratki friz koji trenutno poseduje, godinu dana nakon poslednje hemoterapije, to je negde oko 35Izvini možda nisam bila jasna. Sviđaju mi se ekstremi . Kratka ili dugačka. Samo pogrešnu pitaš, nisam nešto vezana za kosu nokte i to.
da, u tom kadru ova ženska liči na nju76 - Kristen Stewart
Zna on da nema prostora. Mada imamo mi par muzičkih dodirnih tačakapazi, nisam iščitala do kraja sve što je ispod pisano, al nekako si u ovom odgovoru mnogo labava; što otvara prostora da te sada Badri zatrpava prljavim metalikama misleći da ćeš se prepustiti
ne bih ti bila u koži, draga
Ma svi su lepi frizevi ,ko se ne češljaja ti, boze me prosti, nagovaram snajku da ostavi kratki friz koji trenutno poseduje, godinu dana nakon poslednje hemoterapije, to je negde oko 35
Cuo sam za one price "ako ti zena dopusti da joj smaras kosu to znaci da te gotivi" etc. Ne znam kako to funkcionira kod kratkokosih zena.Ma svi su lepi frizevi ,ko se ne češlja![]()
Isto potpuno.Cuo sam za one price "ako ti zena dopusti da joj smaras kosu to znaci da te gotivi" etc. Ne znam kako to funkcionira kod kratkokosih zena.

Patentiram izrazTzv Fenomen Ispovedaonica.
Hahahahaha
Meni je bilo super dok mi pipaju kosu kad se osisam, nekad mi je bilo neprijatno doduse, ono, toliko ti prija da ti ne prijaAl vidiš to je interesantno. Nema tu pravila. Nekome ne smeta rušenje tog tzv psihološkog prostora oko sebe u smislu fizičkog kontakta , neko je lak na priči ali mislim da ti je sigurica kad krene da ti priča i priča i priča do potpunog udava - to je to.![]()
I ja volimMeni je bilo super dok mi pipaju kosu kad se osisam, nekad mi je bilo neprijatno doduse, ono, toliko ti prija da ti ne prija
ja sam se pre zvao dildov na forumu na krstarikiDildo? Ali to mozda bilo sproću pravila.