момоа
Stara legenda
- Poruka
- 79.610
Isto tako je ok da Kosóva dobije drzavu, kroz istoriju su Kosovci bili ugrozeni vise puta (1912, 1990e itd), a kao narod postoje vec jako dugo (imaju manastire koji datiraju iz 13og veka)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Stala sam u MKD na pumpi gologlava i golonoga letos. Parkira se ekstra bus verovatno hodočasnica umotanih od glave do pete. Skapiram čija je pumpa jer nema gologlave devojke ili žene na pumpi . Avaj ili ipak ne. NeIsto tako je ok da Kosóva dobije drzavu, kroz istoriju su Kosovci bili ugrozeni vise puta (1912, 1990e itd), a kao narod postoje vec jako dugo (imaju manastire koji datiraju iz 13og veka)
ima na fejsu grupa NIJESEDESILO s ovakvim pričamaStala sam u MKD na pumpi gologlava i golonoga letos. Parkira se ekstra bus verovatno hodočasnica umotanih od glave do pete. Skapiram čija je pumpa jer nema gologlave devojke ili žene na pumpi . Avaj ili ipak ne. Ne
Otvorim haubu i ostavim malo tako , prilaze 2 momka , zapravo ulaze u jedan auto i pitaju kulturno da li je sve u redu sa mojim autom i da li mi je potrebna pomoć, uz srećan put. I osmeh.
))))))Pa meni se desilo ne zaebavaj . Ljudi su ljudi.ima na fejsu grupa NIJESEDESILO s ovakvim pričama))))))
ma verujem ti nego si napisala tim stilomPa meni se desilo ne zaebavaj . Ljudi su ljudi.

Sorry - Sorkach (zbog politike).

Ocekivao sam drugaciji kraj price; da su ti nesto pomogli i ti im zaklopila prste.Stala sam u MKD na pumpi gologlava i golonoga letos. Parkira se ekstra bus verovatno hodočasnica umotanih od glave do pete. Skapiram čija je pumpa jer nema gologlave devojke ili žene na pumpi . Avaj ili ipak ne. Ne
Otvorim haubu i ostavim malo tako , prilaze 2 momka , zapravo ulaze u jedan auto i pitaju kulturno da li je sve u redu sa mojim autom i da li mi je potrebna pomoć, uz srećan put. I osmeh.
MKD? MACEDONIA?Stala sam u MKD na pumpi gologlava i golonoga letos. Parkira se ekstra bus verovatno hodočasnica umotanih od glave do pete. Skapiram čija je pumpa jer nema gologlave devojke ili žene na pumpi . Avaj ili ipak ne. Ne
)))))To je za potrebe rasprave na Politiciae bre momi makni tu zastavu šta se zajebavaš
Verovatno jedan od retkih momenata da sam bila srećna što živim u SrbijiOcekivao sam drugaciji kraj price; da su ti nesto pomogli i ti im zaklopila prste.
Da, nasa Srbija je Svicarska za najmanje 60% planete.Verovatno jedan od retkih momenata da sam bila srećna što živim u Srbiji
Od koga, nisam znao za tosrbija okupirana a ti neke leve zastave
Ja stvarno tako mislim.Da, nasa Srbija je Svicarska za najmanje 60% planete.
Srbija je underrated.
Pa i ja.Ja stvarno tako mislim.
od loših sa podrškom još gorihOd koga
Od Rusije uz podrsku Kine. Udjem u Vulkan neki dan, kad ono sekcija 'книга на русском'. Sve je jasno.od loših sa podrškom još gorih