pikax
Buduća legenda
- Poruka
- 37.929
Ako nešto volim na svetu to je voda u kojoj se pliva. Najozbiljnije uživam do daske.Mene morske dubine privlace ovako na distancu, kao i dubine duse, iako nemam mudesa da zaronim ni u jedne ni u druge
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako nešto volim na svetu to je voda u kojoj se pliva. Najozbiljnije uživam do daske.Mene morske dubine privlace ovako na distancu, kao i dubine duse, iako nemam mudesa da zaronim ni u jedne ni u druge
Isto, tuširam se prevrućom vodom, izađem crvena.to je bio period kada sam se tripovala na to jako, ja ću kao svako jutro sve hladnijom i hladnijom vodom da se tuširam (jer navodno, pored sagorevanja kalorija ima 1000 drugih benefita)
na prvi dodir hladne vode momentalno prebacivanje na 96 stepeni... šurenje
to je bio period kada sam se tripovala na to jako, ja ću kao svako jutro sve hladnijom i hladnijom vodom da se tuširam (jer navodno, pored sagorevanja kalorija ima 1000 drugih benefita)
na prvi dodir hladne vode momentalno prebacivanje na 96 stepeni... šurenje
ja isto sa paraglajdingomMene morske dubine privlace ovako na distancu, kao i dubine duse, iako nemam mudesa da zaronim ni u jedne ni u druge
Ne znam, meni je voda lepa samo kao dekoracija, npr dok je posmatram sa plaze ili iz nekog kafica na obaliAko nešto volim na svetu to je voda u kojoj se pliva. Najozbiljnije uživam do daske.
To sam htela letos da probam , vozi te iznad mora, ali sam odustala. Zapravo, da me neko uhvati za ruku ja bih pristala.ja isto sa paraglajdingom
a tako bih volela
a ovamo na dva i po metra visine već žvaćem dijafragmu
Jao nema sanse, to mi deluje tako nestabilno i svedeno, kao kad se voze na onom zmajuja isto sa paraglajdingom
a tako bih volela
Bojim se da uđem u lift da se ne zaglavi. Ali ipak uđem.Ne znam, meni je voda lepa samo kao dekoracija, npr dok je posmatram sa plaze ili iz nekog kafica na obali
Kad god sam se osećala bezveze , ako nemam plivaću vodu, odem pod tuš ...lepše se čovek oseća.meni voda prijatnije mesto u koje ću da smestim telo čak i od kreveta
čim sam napravila kupatilo novo, napunila sam kadu da plutam, kad već ne mogu da plivam
Pa nije da ne ulazim iz straha nego mi je neprijatno hladna uglavnom, iako je postujem kao neki evolutivni praiskon iz kojeg smo se ispililiBojim se da uđem u lift da se ne zaglavi. Ali ipak uđem.
Ako se lift zaglavi odlepiću.Pa nije da ne ulazim iz straha nego mi je neprijatno hladna uglavnom, iako je postujem kao neki evolutivni praiskon iz kojeg smo se ispilili
Kakve su ti bre to analogijeAko se lift zaglavi odlepiću.
Nisu. Svako piše svoje a citiramo se slučajnoKakve su ti bre to analogije![]()
Gledala sam više puta i ne kapiram šta je unutra. Lubenica?
Bolesni Cajnezi
DaGledala sam više puta i ne kapiram šta je unutra. Lubenica?
Nije mi dobroOvo isključivo pišem anonimno.
Ruskinjica moja mawaNa moru mi je pretopla voda.U bazenu je sada ok , ali verujte, to je jako hladna voda. Posle četrdesetak minuta plivanja i to non stop plivanja bude mi jako hladno.
Ja baš često ronim, tj. ako sam u vodi, makar 50% vremena aktivno ronim.ja isto sa paraglajdingom
a tako bih volela
Baš užas.Gledala sam više puta i ne kapiram šta je unutra. Lubenica?
IzviniNije mi dobro
Ali u rl, pričam sa ljudima i grizem se za jezik da ih ne ispravljam. Pritom živim u sredini gde ljudi baš dosta pričaju nepravilno. Teškoe!mene slobodno ispravi
Podgorica?!Ali u rl, pričam sa ljudima i grizem se za jezik da ih ne ispravljam. Pritom živim u sredini gde ljudi baš dosta pričaju nepravilno. Teškoe!