pikax
Buduća legenda
- Poruka
- 37.929
Uzorak od dve zaredom nije slučajan.Neka te
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uzorak od dve zaredom nije slučajan.Neka te
Imaš petodnevno iskustvo s mačkama i već donosiš zaključke. Mada, mislim da nijedna maćka nije glupa, znaju one šta rade.Uzorak od dve zaredom nije slučajan.
Bože. Okružena sam i psima i mačkama oduvek, ali ne u stanu.Imaš petodnevno iskustvo s mačkama i već donosiš zaključke. Mada, mislim da nijedna maćka nije glupa, znaju one šta rade.
Je l si upoznata sa terminom 'orange cat activities'?Bože. Okružena sam i psima i mačkama oduvek, ali ne u stanu.
Mislim da to ne postojiJe l si upoznata sa terminom 'orange cat activities'?
To ti je kad narandžasta maćka radi neke neobjašnjive stvari, trči bez razloga, popne se na drvo s kojem ne može da siđe, uđe u neki prostor manji od nje pa posle ne može da izađe etc.Mislim da to ne postoji
evo stižePoruka u temi "Nisu žene komplikovane nego su muškarci navikli na jednostavno" https://forum.krstarica.com/threads...-navikli-na-jednostavno.1015238/post-50003414
@hrleći
Ali Križa..hahahahaLijegendu je izgleda neka kršna crnogorka krošetirala pa mu se ego izvrnuo naglavačke i sad ga krpi na Križi
"brisala nos plućnom maramicom"Ja ga zamišljam kako se nervira i izgovara neku crnogorsku kletvu, "dabogda djecu za laktove šijetala"
Moja peta kolona iz Crne Gore. Često smo na istoj liniji protiv Ligija, ali to samo kad je o geopolitičkim stvarima riječ.Ne znam ko je u pitanju , inače.
Lijegendu je izgleda neka kršna crnogorka krošetirala pa mu se ego izvrnuo naglavačke i sad ga krpi na Križi
I on i ja se kurčimo kako ćemo umarširat u Milovu CG, a živimo tri stana jedan od drugogNe, u Bg je. BIKAZ OFKORS
Ipak nema ništa od toga, momak je moj komšija5.kolona
5. Ligament![]()
Nije on momak, nego gospodin kome nije...Ipak nema ništa od toga, momak je moj komšija
ono u funkciji...Nije on momak, nego gospodin kome nije...
ono u funkciji...