момоа
Stara legenda
- Poruka
- 79.291
Crnogorac, dobroMržnja ti ne da da prevališ preko usta svetu riječ nebeskog naroda
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Crnogorac, dobroMržnja ti ne da da prevališ preko usta svetu riječ nebeskog naroda
Која ти је омиљена противпожарна мера?Pomislio sam da ćeš kao Mič Beočinac napisati biću odsutna do 26.11.2024.
pa podelila siPa kako da podelim partiju????
НепрејебиваProzrela je
i to si uspelaaha, misliš kao gif?
Doći ću za NG da vam čestitamPomislio sam da ćeš kao Mič Beočinac napisati biću odsutna do 26.11.2024.
Evo ti mala ekskluziva.Kerooouvi, but its not like.. puppies
Mislim, imam mu i sliku iz profila, ali da ne pretjerujemo sad.Evo ti mala ekskluziva.
Kada su počele litije, i kada je krenulo redovno okupljanje, prvo smo preko prijatelja dobili savjet da nam je glupo to što radimo.
Pametni, obrazovani, porodični ljudi, šta će nam to?
Kada pomoć prijatelja nije urodila plodom, onda te cimaju na poslu, na ovaj ili onaj način.
Trenutak spoznaje, da je ovaj put zaista drugačije, da suzavac i batine nisu jedino što će se izvući iz cijele priče, jeste onaj trenutak kada sam vidio ove u civilu kako stoje pored kolone i snimaju.
Otvoreno, kao da su novinari.
Taj nivo zastrašivanja nisam vidio do tada.
Naravno, ništa od posla, već je bilo kasno.
Sve vrijeme nepomičan, kao statua je bio.Mislim, imam mu i sliku iz profila, ali da ne pretjerujemo sad.
Može voccaroMislim, imam mu i sliku iz profila, ali da ne pretjerujemo sad.
Beočinac bez pristupa PP aparatu.Која ти је омиљена противпожарна мера?
Na šta mi ovo točno repliciraš, ili otvaraš kolosek dva just like that?Evo ti mala ekskluziva.
Kada su počele litije, i kada je krenulo redovno okupljanje, prvo smo preko prijatelja dobili savjet da nam je glupo to što radimo.
Pametni, obrazovani, porodični ljudi, šta će nam to?
Kada pomoć prijatelja nije urodila plodom, onda te cimaju na poslu, na ovaj ili onaj način.
Trenutak spoznaje, da je ovaj put zaista drugačije, da suzavac i batine nisu jedino što će se izvući iz cijele priče, jeste onaj trenutak kada sam vidio ove u civilu kako stoje pored kolone i snimaju.
Otvoreno, kao da su novinari.
Taj nivo zastrašivanja nisam vidio do tada.
Naravno, ništa od posla, već je bilo kasno.
Samo sam se nadovezao na kerove, voz je na stanici trenutno, druželjubiv.Na šta mi ovo točno repliciraš, ili otvaraš kolosek dva just like that?
Možeee uvekMože voccaro