peti ligament
Buduća legenda
- Poruka
- 40.801
Welcome back indeedopet ovi podkast Ameri o krstarici
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Welcome back indeedopet ovi podkast Ameri o krstarici
Ma mislila sam na tog lika.
Nije progovarao, statua.Ma mislila sam na tog lika.
Pa zato sam i tražila.Nije progovarao, statua.
Popravljaju utisakSad pljuju po Srbiji
Hajde ti prvoMožeee uvek
Da znaš da nije odavno.Hajde ti prvo
Bila bi fora da se konto one naše rasprave Haris-Tramp posvađaju, ispostavi se da je on neki Trampovac, a ona demokrat ili obratnoSad imam neutaživu želju da svaki dan kada ovako napucamo 5+ stranica Ameri na radiju odrade pregled dana.
Verovatno vam je Ligamijent razdelio na nekom grupnom četu većHajde ti prvo
Nikada.Verovatno vam je Ligamijent razdelio na nekom grupnom četu već
Rekao si da imaš sejvovanoNikada.
Znam gdje se nalazi taj link, ali nije moje da širim dalje.Rekao si da imaš sejvovano
Fora je što nisam uspeo da nađemZnam gdje se nalazi taj link, ali nije moje da širim dalje.
Ko je meni šerovao?
Niko, sve sam morao sam.
Lažem, jesam ljetos jednoj neimenovanoj osobi, ali samo u kontekstu moje teorije da bih sa tvojim glasom oslobodio srpstvo.Znam gdje se nalazi taj link, ali nije moje da širim dalje.
Ko je meni šerovao?
Niko, sve sam morao sam.
Ali baš je prelako, samo kucaš na searchFora je što nisam uspeo da nađem
Plus si bio u banu, moram nešto da kažem, da osjetim kako negdje tamo neko pokušava login aaaaand denied!
A nisam imao ni volje, msm kačio sam više puta, nije neki bauk, čak i ako neko pronađeAli baš je prelako, samo kucaš na search
Dao si mi ideju, ako bih mogao osloboditi srpstvo, mogao bih možda i moj izabrani narod izvesti iz zemlje misirske.Navučen na tanak led nacionalnog zanosa, izdao sam svoje neprijatelje.