pikax
Buduća legenda
- Poruka
- 38.159
pa gledala sam tako neke duže intervjue sportista i mahom su tupavi
ovde smo se obukli za svečanost
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa gledala sam tako neke duže intervjue sportista i mahom su tupavi
Posebno ona prva u nizu!ne znam da li da se dotaknem te teme ali ako pogledaš procente i ko šta drži rekla bih da su zdravija demokratija od nas
recimo opozicija drži Ankaru i Istanbul
kod nas je to teško i da zamislimo
iz razgovora sam zaključila da postoji masa stvari koje je trenutni hteo da uradi ali je pritisak uspeo da ga natera da odustane
ali svi paterni vlasti su identični kao kod nas
jesteA jel Edmund Milanče?
Pogledajte prilog 1637051
Htedoh reći, melatonin ubrizganDobro je Pika, sad je dobio injekciju, može mirno da spava
Da ali za prigodnu priliku.Jedno pitanje za žene... Ovi prsluci uz odelo - Hot or not?
bzvzJedno pitanje za žene... Ovi prsluci uz odelo - Hot or not?
Samo može Bekam . U prevodu , ne pokušavajte to kod kuće.Jedno pitanje za žene... Ovi prsluci uz odelo - Hot or not?
Da da, lepo si to sumirala.ne znam da li da se dotaknem te teme ali ako pogledaš procente i ko šta drži rekla bih da su zdravija demokratija od nas
recimo opozicija drži Ankaru i Istanbul
kod nas je to teško i da zamislimo
iz razgovora sam zaključila da postoji masa stvari koje je trenutni hteo da uradi ali je pritisak uspeo da ga natera da odustane
ali svi paterni vlasti su identični kao kod nas
Bekam je intelektualno nivo 13-ogodišnjaka.Pogledajte prilog 1637051
I lepo i manje lepo. Posao i kolege krš, ali lepa zemlja, osećaš se bezbedno, kinta svakako dostojna čoveka čak i kad je minimalac.@adelaidea kako je bilo u Dojčlandu, pričaj nam,
Imaću 12 godina bez problema.Bekam je intelektualno nivo 13-ogodišnjaka.
Čuj ložim se. On je samo dobar ko dobar dan. Striktno fizički.Ja stvarno ne mogu da verujem da se neko loži na Bekamaaaaaaaaaa
I na Breda Pita!Ja stvarno ne mogu da verujem da se neko loži na Bekamaaaaaaaaaa
pa dobro ne mislim bukvalnoČuj ložim se. On je samo dobar ko dobar dan. Strikno fizički.
meni je ekstricapa dobro ne mislim bukvalno
meni je on toliko bezvezan i proziran