pikax
Buduća legenda
- Poruka
- 37.929
Tebi uvek Moco. Bolje je ja da igramjel bi tetovirala šah na dupe
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tebi uvek Moco. Bolje je ja da igramjel bi tetovirala šah na dupe
Hvala ti ko bratunačitana si ko toma nikolić svaka ti se dala
Nisam.Jel neko koristio nekad Ašvaganda i/ili ylang-ylang ulja?
nije pitala jel neko nije nego jel neko jesteNisam.
Ne smem da te citiram.nije pitala jel neko nije nego jel neko jeste
Pa ja stvarno ne znam, jel ja turski pričam, pa ništa ne razumeju.nije pitala jel neko nije nego jel neko jeste
Znas da me Dzeg jednom banovala dok je bila moderator na nasem prajvat cetu (zato sto sam joj stavljao reakcije davidove zvezde), i kad su je ovi ostali pitali "gde je Momo", kaze "otisao je da poljubi zid placa"
E, nisam. Hteo sam i onda me frend odvukao u neku papazjaniju.Jesi li plivao za vikend?
Ja sam danas hodala otprilike 7 km, morala sam.
idem sutra da plivam i jedva čekam hodaću kao Japanke od sada milimetar po milimetar.
Da, udjes u Shop & Go a na kasi starleta sa splavova.U Beogradu su vrlo česte devojke i žene sa napumpanim usnama na ulici.![]()
Ja te sve razmem, no worries.Pa ja stvarno ne znam, jel ja turski pričam, pa ništa me razumeju.![]()
šlihtaš se strogoj moderatorki, da se ne lažemoJa te sve razmem, no worries.
pravda za stralete sa splavova!starleta sa splavova
Ima li gadnijih stvorenja na elipsoidi zemaljskoj?
Dammit, nadao sam se da niko nece primetiti.šlihtaš se strogoj moderatorki, da se ne lažemo
Pa sad, recimo Ben Shapiro je dosta odvratniji od ovih s viklerima.Ima li gadnijih stvorenja na elipsoidi zemaljskoj?