pikax
Buduća legenda
- Poruka
- 37.929
Šteta.E, nisam. Hteo sam i onda me frend odvukao u neku papazjaniju.
7km? Di si isla kad si morala sve peske, po Ritopeku?![]()
Da bih se i ja nasmejala , morala bih da znam di je Ritopek .

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šteta.E, nisam. Hteo sam i onda me frend odvukao u neku papazjaniju.
7km? Di si isla kad si morala sve peske, po Ritopeku?![]()
Kaze precednik mesto sa najboljim cevapima.Šteta.
Da bih se i ja nasmejala , morala bih da znam di je Ritopek .![]()
Svi oni generalno.Pa sad, recimo Ben Shapiro je dosta odvratniji od ovih s viklerima.
Imaš li neke njene slike?
Najiskremije sam se iznenadila.Da, udjes u Shop & Go a na kasi starleta sa splavova.
Crazy.
Msm nije ovo konkretno moja maćka, ali ta energija je u pitanju, a i pasmina je istaImaš li neke njene slike?
Znam da nije Momo, pitala sam za sliku tvoje mačkeMsm nije ovo konkretno moja maćka, ali ta energija je u pitanju, a i pasmina je ista
Mislim da tamo nemaju gradski prevoz, pa zato.Šteta.
Da bih se i ja nasmejala , morala bih da znam di je Ritopek .![]()
Ne , ja ne koristim gradski prevoz u Bg , idem pešaka. Danas sam namerno izračunala koliko pređem .Mislim da tamo nemaju gradski prevoz, pa zato.![]()
Moji su imali maćku koja je bila rasna tragedija, ali je bacala na tu neku pasminu.Msm nije ovo konkretno moja maćka, ali ta energija je u pitanju, a i pasmina je ista
Preslatky, british i scotish fold sa onim savijenim usima su najzesce macke ikadMoji su imali maćku koja je bila rasna tragedija, ali je bacala na tu pasminu.
i puno sminke, non stop napirlitane. No, sta je tu je.Najiskremije sam se iznenadila.
Da, Chartreux je ovoj bio jedan roditelj mislimPreslatky, british i scotish fold sa onim savijenim usima su najzesce macke ikad
Pa u kafićima je red da je dozvoljeno.Vise me smeta sto se svugde pusi i gaca po pikavcima.