Отварач мозга...опет
Iskusan
- Poruka
- 6.623
Sta veceras muzicki cas
a ja se politicki naHoruzo
a ja se politicki naHoruzo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Što je dosta čudno jer ćeš uskoro biti vlasnik domovnice jedne od najnacionalnijih država u istoriji ljudskog roda i Hrvata.Ja prezirem koncept nacionalne drzave, u idealnom svetu ti bi bila u pravu, al sad pricamo o reali
Da, kao sto rekoh posto zivim u realnom svetu...Što je dosta čudno jer ćeš uskoro biti vlasnik domovnice jedne od najnacionalnijih država u istoriji ljudskog roda i Hrvata.
Zbog ovog argumenta imam argumentaciju koja apsolutno podržava današnje jevrejske tepih napore.Isto tako je ok da Kosóva dobije drzavu, kroz istoriju su Kosovci bili ugrozeni vise puta (1912, 1990e itd), a kao narod postoje vec jako dugo (imaju manastire koji datiraju iz 13og veka)
Šta, tvoj prezir lebdi u snovima, a na javi se manifestuje kao ljubav?Da, kao sto rekoh posto zivim u realnom svetu...
Prošli su kao TitoOcekivao sam drugaciji kraj price; da su ti nesto pomogli i ti im zaklopila prste.
Jasno je samo da kapitalizam šljaka, čim se pojavila nova klijentela, eto i usluge za njih.Od Rusije uz podrsku Kine. Udjem u Vulkan neki dan, kad ono sekcija 'книга на русском'. Sve je jasno.
Pa moja utopija je svet bez nacija, nesto kao univerzalni klaud gde se svi ljudi druze kao u edenskom vrtu. Posto to nije moguce, onda gledam da se uslihtam nacijama kojima ima smisla slihtati se etc.Šta, tvoj prezir lebdi u snovima, a na javi se manifestuje kao ljubav?
Mozda sam se prerano ogresio o te Ruse, polako uvidjam da su uglavnom neki ofabrani u zeleno, vizite na prajdu, na kraju cemo jos biti saveznici u borbi protiv SrbijeJasno je samo da kapitalizam šljaka, čim se pojavila nova klijentela, eto i usluge za njih.
IgzekliJbt utopija ti je gomila matičnih brojeva na jednom mjestu
Ako Momo , šlihtaj se na vreme nemoj ko ja. Eno mi je kancelarija na VMA , načelnička bez zapaljene cigarete. Ponekad odem do prozora tamo i pustim neku pesmuPa moja utopija je svet bez nacija, nesto kao univerzalni klaud gde se svi ljudi druze kao u edenskom vrtu. Posto to nije moguce, onda gledam da se uslihtam nacijama kojima ima smisla slihtati se etc.
A radis na VMA? Mozda smo se i sretali nekadAko Momo , šlihtaj se na vreme nemoj ko ja. Eno mi je kancelarija na VMA , načelnička bez zapaljene cigarete. Ponekad odem do prozora tamo i pustim neku pesmu
Ma ne. Opisujem " tugu pregolemu ".A radis na VMA? Mozda smo se i sretali nekad
Ja sam mislila da je mislio : Dobro su prošli.
Yes, but...Ja sam mislila da je mislio : Dobro su prošli.![]()
Kanadski liberali su ipak veci, imho.
Tako pričaju znam , ko će ga znati , realno kad pogledaš unazad hiljadu godina moglo li je bolje - pa moglo je.Yes, but...
Imam jednog clana porodice koji tvrdi da je Bog poslao Titoa u pakao bez jedne noge, da bude siguran da ne moze uteci Djavolu.
Mislis o SFRJ? Da je bilo dobro i to?Tako pričaju znam , ko će ga znati , realno kad pogledaš unazad hiljadu godina moglo li je bolje - pa moglo je.