Forumski buvljak

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa da. Ono kad sam operisala naočare po Parizu ( :lol: ) priznajem da nas Alžirci nisu baš blagonaklono gledali. Jedan je čak izleteo ispred mene i mahao rukama i vikao, premrla sam u sekundi.Ozbiljno.Razočarala sam se poprilično.
Znam.

meni se vise puta desavalo da mi dobacuju nesto, uvrede neke ( uglavnom se dalo zakljuciti da misle da sam domicijelni). Ili kad sretnes ih u grupicama, gledaju te kao da si im pobio pola rodbine i koze. Uopste nisam u tom filmu da necim provociram, bas me briga sta si i odakle si, ali sve je otislo na kvasinu.

Znam.

meni se vise puta desavalo da mi dobacuju nesto, uvrede neke ( uglavnom se dalo zakljuciti da misle da sam domicijelni). Ili kad sretnes ih u grupicama, gledaju te kao da si im pobio pola rodbine i koze. Uopste nisam u tom filmu da necim provociram, bas me briga sta si i odakle si, ali sve je otislo na kvasinu.
Bili su u grupi, tačno i pogledi puni mržnje totalno bez razloga. Zato što sam bela.

Francuzi, pak, su stvarno cool, nikad nisam cuo nesto na racun porekla i osetio se nepozeljnim.
Oni mnogo vole kad znaš francuski. Ja ponešto govorim , nešto osnovno što mi ostalo iz srednje. Uđem u radnju i pitam prodavca gde je hleb i koliko košta. Čovek me uzeo za ruku , odveo i doveo na kasu preko reda. : lol:
I Francuskinje su slatke. Objašnjavale su mi gde su prolazi. Ja krenem na francuskom završim na engleskom : lol:

Oni mnogo vole kad znaš francuski. Ja ponešto govorim , nešto osnovno što mi ostalo iz srednje. Uđem u radnju i pitam prodavca gde je hleb i koliko košta. Čovek me uzeo za ruku , odveo i doveo na kasu preko reda. : lol:
I Francuskinje su slatke. Objašnjavale su mi gde su prolazi. Ja krenem na francuskom završim na engleskom : lol:
Da, jezik je bitan. Kada ga savladas i pokazes da si dobar u tome sto radis, postovace te bas.

Bila sam u Diznilendu. Vozila se svuda i prilazim vozu, vidim ja ljudi vrište.Ja mislila od sreće. Zašto vrište sve mi posle bilo jasno. Onaj vozić te okrene naopačke a ideš unazad ogromnom brzinom. Ja sam samo žmurila i molila Boga da preživim :lol:

Cistim stan parcijalno, detaljno, dnevnu sam zavrsio i stavio tepih i raspakovao radijator i kupio papuce. Juce stavih zimske gume na auto...jos samo da dodje zima. :lol:

20231015_101834.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back