peti ligament
Buduća legenda
- Poruka
- 41.199
Planiraš li se udavati?!Kretenu. Nećeš ni ovo da završiš. Ne pipaš knjigu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Planiraš li se udavati?!Kretenu. Nećeš ni ovo da završiš. Ne pipaš knjigu
Ako uzmu DNK od Čanka, nauka će imati problem da objasni kako su se to domaće prase i tuljan uspješno razmnožili.Ako budu uzeli DNK od Canka, i bizonima preti eksterminacija.
Hrvatska stranka prava.Momo, čiju ti politiku podržavaš ? Samo reci jednu reč ne da pišemo o tome jer poštujem moderatore na ovom pdf u ?
I politicki je tako neki mutant.Ako uzmu DNK od Čanka, nauka će imati problem da objasni kako su se to domaće prase i tuljan uspješno razmnožili.
O daljem političkom angažmanu vrste ne bih, politika me ne zanima.
njega kao autosovinistu ne zanima hrvatska van mere u kojoj ce to da smeta srbimaHrvatska stranka prava.
Sve ono sto Ligamijent misli, pa samo suprotnoMomo, čiju ti politiku podržavaš ? Samo reci jednu reč ne da pišemo o tome jer poštujem moderatore na ovom pdf u ?
Vidiš da ne planiram.Planiraš li se udavati?!

Dozovoljavaš li da ti kažem šta ja mislim o tome ?Sve ono sto Ligamijent misli, pa samo suprotno

A nije bila politika i neću više o tomePikaču, knjigu u šake, mani se politike!![]()

Volim crvenu boju ali ne na autu.
Ali ako je budem cistio tudje, a oni moje, onda se zna gdi to vodi etcEvo ovako.
Lepo je biti samokritičan ali samo u meri u kojoj se može napraviti boljitak i sa tim ciljem. Samoprezir je ekstrem , a ekstremi nisu zdravi niti normalni.
Kada se ta psihologija primeni na politiku opet jednako važi.
Ja uopšte ne pratim politička dešavanja i nikad nisam - što me donekle čini i poluintelektualcem ( reči mog profesora upućene meni, a razlog je taj ) , ali je savršeno jasno da me nikada neko ko ne održava svoje dvoriše čistim i sve po redu , ubediti da moje nije dobro i ne valja.
Sve ono sto Ligamijent misli, pa samo suprotno
A posle će neko da me ubjeđuje da te ne poznajem najbolje.Hrvatska stranka prava.
Prijatelje treba drzat blizu a neprijatelje jos blizeA posle će neko da me ubjeđuje da te ne poznajem najbolje.
U to ime:
Donekle se i slažem sa profesorovom opaskom, doduše ne znam koji je ton bio u pitanju, pošto moje slaganje sa izrečenim nema snishodljiv ton, još manje uvredljiv, više da smatram da je obaveza čovjeka da se zanima politikom, odnosno društvom, te da ne može, makar ne bi trebao, da se na taj način izopšti, bez ako stvarno planira da živi u šumi.Evo ovako.
Lepo je biti samokritičan ali samo u meri u kojoj se može napraviti boljitak i sa tim ciljem. Samoprezir je ekstrem , a ekstremi nisu zdravi niti normalni.
Ja uopšte ne pratim politička dešavanja i nikad nisam - što me donekle čini i poluintelektualcem ( reči mog profesora upućene meni, a razlog je taj ) , ali je savršeno jasno da me nikada neko ko ne održava svoje dvoriše čistim i sve po redu , ubediti da moje nije dobro i ne valja.
dzaba to njemu pricasEvo ovako.
nista se glasanjem ne ostvarujeDonekle se i slažem sa profesorovom opaskom, doduše ne znam koji je ton bio u pitanju, pošto moje slaganje sa izrečenim nema snishodljiv ton, još manje uvredljiv, više da smatram da je obaveza čovjeka da se zanima politikom, odnosno društvom, te da ne može, makar ne bi trebao, da se na taj način izopšti, bez ako stvarno planira da živi u šumi.
Više zainteresovanih ljudi, ali ne na nivou kafanske rasprave, već malo šire, više ljudi koji mogu donijeti pametniju odluku svaki put kada glasaju.
Profesor ženskaroš žestoki a nas dve pokunjene sedimo i čekamo pitanja. Njemu je bilo očigledno dosadno pa je rešio da nas zeza. Pričao o Njujorku, visokim ženama i politici.Donekle se i slažem sa profesorovom opaskom, doduše ne znam koji je ton bio u pitanju, pošto moje slaganje sa izrečenim nema snishodljiv ton, još manje uvredljiv, više da smatram da je obaveza čovjeka da se zanima politikom, odnosno društvom, te da ne može, makar ne bi trebao, da se na taj način izopšti, bez ako stvarno planira da živi u šumi.
Više zainteresovanih ljudi, ali ne na nivou kafanske rasprave, već malo šire, više ljudi koji mogu donijeti pametniju odluku svaki put kada glasaju.
Aha, e ok onda, podržavam.Profesor ženskaroš žestoki a nas dve pokunjene sedimo i čekamo pitanja. Njemu je bilo očigledno dosadno pa je rešio da nas zeza. Pričao o Njujorku, visokim ženama i politici.

Neće se ni sistem tek tako stvoriti, a glasanje mora da postoji.nista se glasanjem ne ostvaruje
vec ceranjem sistema i insistiranju na odgovornosti pojedinca
dakle institucije kao paravan za prikrivanje odgovornosti da nestanu