oženjeni, udati
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ništa nije doveka , ništa se to ne znaudala se
šteta
Nznm ja to svaka cast svakomligi je dobar i na mestu
ozbiljan covek
porodican
posvecen tradicionalnim vrednostima
i neko ko ima moralnu obligaciju da bude kontrateza neliberalnom zlu koje nas napada
ja ga postujem i uvazavam
mjok svakomNznm ja to svaka cast svakom
Momo, čiju ti politiku podržavaš ? Samo reci jednu reč ne da pišemo o tome jer poštujem moderatore na ovom pdf u ?ne znam ko ostavlja decu na ul'ci
Kojih toksina?juče sam na pijaci kupila paprike i paradajz i zapamtila prodavce
normalnim ljudima je to normalno, a ja takoreći učim da hodam, navikavam se na život bez toksina
Naravno da nisam.И јеси дошла до одговора?
bivšeg poslaKojih toksina?
Gotovo je ?bivšeg posla
nisam dobila rešenje, ali do utorka mi traje korišćenje preostalog odmora, pa će biti ovih dana i taj papirGotovo je ?
Ja ću gledati da odmah po završetku ovoga upišem subspecijalizaciju ako je ikako moguće i produžim vreme na još godinu. Neće mi to biti lako da izvedemnisam dobila rešenje, ali do utorka mi traje korišćenje preostalog odmora, pa će biti ovih dana i taj papir
ali bukvalno je kao skidanje sa otrova, učim se da primetim normalan život usput, a sve to oprezno, kao da ne smem da zgazim negde (u nešto normalno)
Kretenu. Nećeš ni ovo da završiš. Ne pipaš knjiguJa ću gledati da odmah po završetku ovoga upišem subspecijalizaciju ako je ikako moguće i produžim vreme na još godinu. Neće mi to biti lako da izvedem
kljigu u šakeLiteratura i to obavezna , a bez predavanja, je brat bratu 6-7 hiljada stranica . Nije zaebancija. Uči se pola godine. Ja imam 5 meseci ako počnem sada.
Ako budu uzeli DNK od Canka, i bizonima preti eksterminacija.