- Poruka
- 85.845
ma sta ima veze i ako jesiPa nisam bas, nije moj djir. Pogotovo ne trandze.
Imao sam i curu tada, mislim da ona i dan danas sumnja da nisam.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma sta ima veze i ako jesiPa nisam bas, nije moj djir. Pogotovo ne trandze.
Imao sam i curu tada, mislim da ona i dan danas sumnja da nisam.
Varanje je haram, dobri moi i posteni Gane.ma sta ima veze i ako jesi
ma samo kazemVaranje je haram, dobri moi i posteni Gane.
Obesiču teТо ,,полутка" ме увек подсети на ову сцену.
Kakav crni Bankok ja ne smem u avion.Bangkok je jedan od najopasnijih gradova na svetu, ima ona cuvena fraza 'Pojeo ga Bangkok...', idu ovi s nasih prostora po plazama, otvaraju koktel barove koji su paravan za ko zna sta. Sretoh nekog naseg sto ima tu njihovu kucu na samoj plazi, mafijoza neki.
Jedno od najjacih putovanja i dozivljaja.
nisam konzumirao prostituciju i trandza-prostituciju
Polomiću ga , neće ga ni konzilijarno sastavitiStrah me je da piki ovo ne shvati kao prijetnju, pa će neko biti tepan gore nego bedboj kad ga Gan sretne na keju.
Plasis se aviona, zubara... Sta je sledece, kokoske?Kakav crni Bankok ja ne smem u avion.
SkakavcaPlasis se aviona, zubara... Sta je sledece, kokoske?
A, ne. Ne jedem to.
https://nova.rs/vesti/svet/mracni-p...ilj-je-brisanje-citavih-naroda-s-lica-zemlje/
Bezumnije propagande ne videh skorije.
uzimala DNK Srba i dešifrovala genetske instrukcije sadržane u ćelijama ljudi
Tako ili nikako.a bilo bi dosadno da je drugačije
a skakavice?Skakavca
ligi je dobar i na mestuJel govoris srpski
Lepo ti kazem gane i ja imamo zaebanciju i spiku, sa tobom druze nemam vremena za gubljenje sirotinja si. Idi prodaj peceno kestelje u knezu
Zdrao
Uleteo mi u kosu. Leptir.Vrištala na sred ulice ko da sam srela Sotonu lično.Nosim kiku ko Jelena Đoković kad hoću da budem mirna. Iako sam ja sve suprotno od Jecike.a skakavice?
meni danas na rame sleteo jedan onaj dlakavi leptir (uspuzao uz zavesu gde je izgleda od juče bio usnuo), skakala sam do plafona i vrištala i treskala se da me prođe odvratnost
mislim da je to jedna od baš rekih situacija u kojima ne mogu da ostanem pribrana, reagujem kao histerični majmun
Mimikrija, kamuflaža..nazovite to kojim god imenom.