- Poruka
- 85.845
mozda i zapjevamo neku krajisku
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
What da ****То ,,полутка" ме увек подсети на ову сцену.
Koliko bi išlo za ove iz federacije?dao sam ponudu jednoii firmi iz republike srpske bracku ponudu miljon i dvesta iljada dinara za poco jedan
dzabe jak si ti imaz vratinu ko tele al to je dobro ako ces izvlaciti drva iz potoka...Pogledajte prilog 1417365
kupjo sam nove rukavice i odstampao tvoju sliku
i vezbam cvaki dan hkako te biem
Па виш како је растављена на две полутке.What da ****
Strah me je da piki ovo ne shvati kao prijetnju, pa će neko biti tepan gore nego bedboj kad ga Gan sretne na keju.Па виш како је растављена на две полутке.
Alo druze gane i ja se zaebavamoStrah me je da piki ovo ne shvati kao prijetnju, pa će neko biti tepan gore nego bedboj kad ga Gan sretne na keju.
Jel govoris srpskiPros'o bi te Gan lagano
mali manje manjeKoliko bi išlo za ove iz federacije?
Glup i lud nije birao, stoji.ja bre ligi volim sve ljude
samo ne smradove i zle
ono kapiras zao covek
po prirodi los
ne smeta mi ni glup ni lud al zao
to nemrem cmislit
mjastaGlup i lud nije birao, stoji.
jok brateGane gledas biznis podkast![]()
Evo @момоа npral znas kad vidis nekog kako gleda dete zlim ocima
e to mie brte grdje od najgrdjeg
ma on je zrtva poremecene biohemijeEvo @момоа npr
jak sam zato sto sam priznao sebi da sam najslabiji covek na svetu <3dzabe jak si ti imaz vratinu ko tele al to je dobro ako ces izvlaciti drva iz potoka...
Deces sa mnom cuti da ne cuje neko da ti se smeje![]()

I kolena tu imaju znacajnu ulogu, ako imas visinu tek ces da suris.Kako šuri, sve vrijeme po jednoj tački.
Bangkok je jedan od najopasnijih gradova na svetu, ima ona cuvena fraza 'Pojeo ga Bangkok...', idu ovi s nasih prostora po plazama, otvaraju koktel barove koji su paravan za ko zna sta. Sretoh nekog naseg sto ima tu njihovu kucu na samoj plazi, mafijoza neki.
Jedno od najjacih putovanja i dozivljaja.
nisam konzumirao prostituciju i trandza-prostituciju
Pa nisam bas, nije moj djir. Pogotovo ne trandze.ali si ozbiljno razmisljao o tome ?