sir patula
Domaćin
- Poruka
- 3.442
Ma ja sam se zezao samo zbog ucestalosti tvojih banova, ne razloga.Nisam se tebi obratio![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma ja sam se zezao samo zbog ucestalosti tvojih banova, ne razloga.Nisam se tebi obratio![]()
Opustite se, necu da vas tucem, za sad.Ma ja sam se zezao samo zbog ucestalosti tvojih banova, ne razloga.
Ajem ej lavr nat ej fajtr
Koja vrhunska izjava
ja neću ništa da popijem zato i ne mogu da zaspim .lol:I ja tako imam nesanicu vece pre nego sto treba da se desi nesto vazno. Sta da popijem u tim situacijama, ne bih da slusam placenikove savete.
i sada si budan !Несам још. Има времена, спаваћу цело поподне.![]()
očigledno živim vrlo važnim životomSpavam kao beba pred neki vazan dogadjaj; budim se svakih pola sata i glasno jecam.
nekako mi to ne ide uz tebeKod mene nije problem san, mogu da odvalim 12 sati u komadu, bez da se pomerim. Problem je da zaspim uvek u isto ili priblizno vreme.
Sad sam krenuo bas da divljam po teretani (ocu da idem na muay thai, pa mi treba) i to pomaze dosta.
Ne mogu da otvorim
Bolje.Ne mogu da otvorim
Перици више нема сврхе да се обраћаш, неће се враћати на форум, пренећу му све што имаш да му поручиш.Nisam se tebi obratio![]()

Како каже Борис Дворник у Мој тата на одређено време - бизнис не може да чека.i sada si budan !
ma kakav maitai
Dan kada su Ameri upoznali Muay Thai. Ameri/kickboxeri su smatrali low kick kukavickim, pickastim nacinom borbe. Ispod casti, bla bla.
Nakon ovoga, SVI su to uveli u obavezan repertoar.
Pa sta je uradio crni Pero? Nije valjda komentarisao rad moderatora?Перици више нема сврхе да се обраћаш, неће се враћати на форум, пренећу му све што имаш да му поручиш.![]()
Sad si me ujeo xa srce... Ima da te saceka low kick sledeci put kad se budes setao po nasem keju.ma kakav maitai
ja sam cvaki dan na kejoviSad si me ujeo xa srce... Ima da te saceka low kick sledeci put kad se budes setao po nasem keju.
Volim ga i ja, iako sam se dotepeljao u nj.ja sam cvaki dan na kejovi
i na obalima rekama
to obodjavam
i savski i dunavski i dortjol i munze i blokovi i sajam
ja volim cvoi grad
i njegove amazone
Zamišljam ko onog elijena za računarom. Postavio si sliku da ličiš na njega, sad je gotovo.Muay thai? Why?
Sta ti ide uz mene?
Zamišljam ko onog elijena za računarom. Postavio si sliku da ličiš na njega, sad je gotovo.