peti ligament
Buduća legenda
- Poruka
- 41.182
Da, na današnji dan smo oburdali NATO nebodere.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
trudim se, nije da mi tesko padaNije se oženio i skrasio na vrijeme, a godine lete.
Uči iz njegovog primjera, ne nerviraj srećnu dobitnicu sa nekim šiptarskim izjavama, dobićeš pedalu.
ma iebo im pas mater ne pominjiDa, na današnji dan smo oburdali NATO nebodere.
Ne, to je bilo devetog novembra, 9/11Da, na današnji dan smo oburdali NATO nebodere.
vrlo duhovita foraNe, to je bilo devetog novembra, 9/11
Mora se polako uvoditi samokontrola, lijepih i mladih će biti dok je svijeta.trudim se, nije da mi tesko pada
ali iskreno tju ti retji
da sam nekako ovako u naponu snage retjemo
vrlo potentan i da ima puno lepih devojaka a i mladih zena a i zrelih dobrodrzecih zena
ma ne pada to meni teskoEto, pogledaj samo kako si se suzdržao neku noć.
Lakse mi je palo posto je igrao protiv RusaMomo Đoković pobedija.
Šta čemo sad ?![]()
i kako bi ti sad to na mestu policajca uradilaZaustavila me policajka a ja se okrećem kolima, mislila da bežim .
Umesto kriminalce da jure oni legitimišu doktorke
Jos nemaju testove za zloupotrebu ljekova, samo na ove mainstream droge...mozes slobodno da se rastavljas.Zaustavila me policajka a ja se okrećem kolima, mislila da bežim .

Ti se druže i možeš rastavljati a ja sam ti sastavljena od odavno.Jos nemaju testove za zloupotrebu ljekova, samo na ove mainstream droge...mozes slobodno da se rastavljas.![]()
imaju mobilne laboratorije i mogu da vide sve ako oceJos nemaju testove za zloupotrebu ljekova, samo na ove mainstream droge...mozes slobodno da se rastavljas.![]()
Sastavljena si kao slagalica.Ti se druže i možeš rastavljati a ja sam ti sastavljena od odavno.![]()

I mene su bas danas zaustavili, to je neka masivna racija bilaZaustavila me policajka a ja se okrećem kolima, mislila da bežim .