pikax
Buduća legenda
- Poruka
- 38.295
Pa zašto si smotan ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa zašto si smotan ?
Pa sad, mozda i jesam, ali nisam nekakav galeb da salecem svaku lepu curu koju vidim.Pa zašto si smotan ?
Moze.Ajmo na more , smuvaćemo je zajedno tebi a ja ću normalno da spavam u moru.
Rekla bih joj : Molim te , on je jedini pristao da idem dvaputa namore. Dakle, vredi.Moze.
Kako bi ti to izvela? Male su sanse da bi je odvukli na sah.
E, ali nije dobro ni preterivati. Bio sam sad vise od mesec dana i imam osecaj da sam usporio i ulenjio se.Rekla bih joj : Molim te , on je jedini pristao da idem dvaputa namore. Dakle, vredi.
Eto, sam si odgovorio što njoj srce, a tebi...i ja sve sam se usrao kolko mi je drago za vas mwaaaa
Ma znas i sam koliko su zenski medjusobni komplimenti i srcovanja iskreni.i ja sve sam se usrao kolko mi je drago za vas mwaaaa
Posle one izjave o nasoj domovini, definitivno je vasKakav je da je, naš je.
Mada, kaže da se do sada izjasnio dva puta kao Mostarac, jednom kao Vanzemaljac i jednon kao Jugosloven.Posle one izjave o nasoj domovini, definitivno je vas
Gospodin Sergej Trifunović, srpski glumac i političar.
Doduše ne Hrvata.Prijatelj životinja.
Radi se na baždarenju.debil nebaždareni
oni su pečurkeDoduše ne Hrvata.
ne može to NASA da urediRadi se na baždarenju.
I onda se zalite kad reagujemo na pendrecenje aleksandra d kingaDoduše ne Hrvata.