pikax
Buduća legenda
- Poruka
- 38.371
Idem na bazen
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam vozila 700 do Grčke bez spavanja krenula noćem.Onda još oko 70, 100 dok sam našla smeštaj. Vozim 6 godina.Pobedi me.
Rešićemo da vidi.Znam da bi se Strle oduševio da vidi poređenje u kojem je ona Vučić.

Ako se sad ne vrati da ti yebe mater, onda su stvarno male sanse
Daj pikaču iskuliraj malo, šta odmahStrki Mongo vraćaj se ovde ostali sve sami p***ri.
Aj za mene i nije iznenadjenje, ali cudi me da je MugatooDaj pikaču iskuliraj malo, šta odmah
Ako ne odmah onda nikad.Tako je to.Daj pikaču iskuliraj malo, šta odmah
Nikad nisu ni radili kako treba.Izgoreli joj senzori u Grckoj
Da se ne zanosimo mnogo
Pred Beogradom? Video sam da im ne svetle table na enp rampamaElem vozim ja dobro ALI
promašim naplatnu ramou i uđem na elektronsko plaćanje. Normalno iza mene neko. Uključim sva 4 idem u rikverc uhvati me nervoza i sljuštim korsu postrance, malkice par ogrebotina. Rećiču napao me tigar
U Grčkoj . Zaludelo me tamo oko Soluna bezbroj trakaPred Beogradom? Video sam da im ne svetle table na enp rampama
Vozim ja dobro, napredElem vozim ja dobro ALI
promašim naplatnu rampu i uđem na elektronsko plaćanje. Normalno iza mene neko. Uključim sva 4 idem u rikverc uhvati me nervoza i sljuštim korsu postrance, malkice par ogrebotina. Rećiču napao me tigar.
Sta je bilo, imas li problema nekih?

nie bate to cramotaSramota je sto moja mama ima 32000 penziju a radila je 35godina u Domu zdravlja kao sestra.
Дај да видимо извод из банке или чек од пензије.Sramota je sto moja mama ima 32000 penziju a radila je 35godina u Domu zdravlja kao sestra.