peti ligament
Buduća legenda
- Poruka
- 41.216
Nemiri u Švedskoj zdraaavo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
У Максију је на акцији око 340 дин иначе редовна око 500. Одмах купио 2 комада![]()
Ovaj je bruka... Čim je na akciji - otimačina!
Bosiljak i parmezan...
P.S. ja naseckam kiseli krastavac i pečenu papriku na kockice pa dodam preko špageta sa genovese sosom
https://www.maxi.rs/online/Pakovana...ete/Sos-Pesto-Genovese-Barilla-190g/p/7176616
Zbog cene svi čekamo bilo akciju bilo ponudu na android aplikaciji
To je Vuciceva penzija, penzija kod zutih je mnogo veca. Moja majka sa osnovnom radila kao daktilograf 36 godina, ima 80000.Sramota je sto moja mama ima 32000 penziju a radila je 35godina u Domu zdravlja kao sestra.
dob roe a ti@pura moca kako je ?
Mozda kod vas nema inflacije pa zato. Odje 1e nije vise 1e nego 50 centi.To je Vuciceva penzija, penzija kod zutih je mnogo veca. Moja majka sa osnovnom radila kao daktilograf 36 godina, ima 80000.
Vucic je mnogo smanjio penzije...

Ovde i to. I to mnogo manje od 50 centi, dakle svi su sada sirotinja u Srbiji, osim naravno, zna se koga...Mozda kod vas nema inflacije pa zato. Odje 1e nije vise 1e nego 50 centi.![]()
Odlično.4+dob roe a ti
Ne zezaj. Ja bih uradila reviziju tih penzijaTo je Vuciceva penzija, penzija kod zutih je mnogo veca. Moja majka sa osnovnom radila kao daktilograf 36 godina, ima 80000.
Vucic je mnogo smanjio penzije...
Ne zezam...Ne zezaj. Ja bih uradila reviziju tih penzija
Nema drugih Bogova do K-eU Švedskoj izbili novi sukobi poslije još jednog spaljivanja Kurana
ja ovdje boga mi vidim tendenciju ka puštanju kose, ne znam...napeto je
Ja i volim kad malo pusti, dakle kad je kao 2 nedelje posle kimoterapije, nisam bas ljubitelj gole celavostija ovdje boga mi vidim tendenciju ka puštanju kose, ne znam...napeto je