pura moca
Starosedelac
- Poruka
- 164.201
srećan 77.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
njaoo... vernon trodon, daaaEv, poceo sam Trodona, r si ti bese to citala ili sam pomesao
pa nije da nije baš nikad, držimo se čiljenicaJedini indijac koji nije trazio bobs end vagene.
e baš mi javi jel ti bilo zabavno i jel ćeš sve triEv, poceo sam Trodona, r si ti bese to citala ili sam pomesao
iako uopste ne razmisljam o tim stvarima...ali kad vidim ove - yep.misliš da će svet lepše izgledati ako se razmnoži diskriminator?Sto vise gledam ljude koji imaju oko 50 godina a nisu se zenili/udavali niti imaju djecu...sve vise zelim da sto prije nadjem neku i napravim joj sina.iako uopste ne razmisljam o tim stvarima...ali kad vidim ove - yep.
Who is diskriminator?misliš da će svet lepše izgledati ako se razmnoži diskriminator?
šta fali ljudima koji nisu hteli decu ili brak?Who is diskriminator?
Brak i djeca.šta fali ljudima koji nisu hteli decu ili brak?
Ne budi Primi tivan.Brak i djeca.![]()
e onda je moj odgovor na tvoje pitanje iznad- ko je diskriminator: tiBrak i djeca.![]()
Problem je što gledaš druge ljude i usuđuješ se da im određuješ kako treba živeti. Gledaj sebe i svoje želje.Sta je sad problem sto ja ne zelim da zavrsim kao neki ljudi??
Kako to ja nekog diskriminisem?e onda je moj odgovor na tvoje pitanje iznad- ko je diskriminator- ti

Ok je za sad, ali nzm bas dal cu i druge dvee baš mi javi jel ti bilo zabavno i jel ćeš sve tri
Legendo, gledam druge i sebe i imam svoje zelje i naravno da nikom nisam odredjivao kako da zivi, ne znam sto mi izvrces rijeci.P
Problem je što gledaš druge ljude i usuđuješ se da im određuješ kako treba živeti. Gledaj sebe i svoje želje.
Ali kažeš kao da je to nešto loše. Tebi se ne dopada takav izbor iako nisi u braku i nemaš decu - paradoksalno , ali to ne znači da se njima ne dopada. S druge strane, neki od njih nisu imali sreće da upoznaju nekog bliskog a neki ljudi i ne mogu imati decu tako da je ta tvoja izjava baš bezveze.Legendno, gledam druge i sebe i imam svoje zelje i naravno da nikom nisam odredjivao kako da zivi, ne znam sto mi izvrces rijeci.

Pikax ajde idi igraj sah.Ali kažeš kao da je to nešto loše. Tebi se ne dopada takav izbor iako nisi u braku i nemaš decu - paradoksalno , ali to ne znači da se njima ne dopada. S druge strane, neki od njih nisu imali sreće da upoznaju nekog bliskog a neki ljudi i ne mogu imati decu tako da je ta tvoja izjava baš bezveze.
ne znam, pomislila sam greškom da si diskriminator, računajući na inteligenciju, a ti si možda samo glupKako to ja nekog diskriminisem?
Jesam li ja aparat koji besplatno dijeli slatkise a gorepomenutima odbija da izbaci cokoladicu?![]()
Ako sam ja glup ti si jedna od najglupljih osoba na svijetu i to ne mozda nego sigurno jer si tooooliko mnoooogo manje mozdano razvijenija od meeeneee.ne znam, pomislila sam greškom da si diskriminator, računajući na inteligenciju, a ti si možda samo glup