Forumski buvljak

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Danas sam jeo ovo nakon duuugo vremena, miris djetinjstva.

20230901_193359.jpg

Pa sam popio i kola kolu :O

Lele, sanjao sam pikax.

Nedje smo sjedjeli ona, neoplanta i ja i jos neki ljudi za koje ne znam ko su ili nije bitno...kao iznad grada neko mjesto i nesto je trebalo da se ode do grada a ona uzima neoplantin karmin crveni porsche i spusta se ali je neka guzva i ona tu samo pretice...

A ja pjeske trcim za njom kako bih usao da se i ja vozim u porsea, mislio sam stici cu je pjeske jer je guzva ali je preticala i otisla.

Onda se valjda nekom precicom spustih do grada i pitam ljude kao dje je knjizara, dje da kupim Grand knjigu, to je u snu kao neka ogromna knjiga...i neko mi kaze u hramu.

Ja u nekom hramu ulazim i tamo me neki pop pita koju verziju te knjige, ko je radio obradu ili ko je napisao...tako nesto...ja ne znam ko sve ima i on mi izdiktira kao ono konobar kad ga pitas koji sladoled ima.

Ja izaberem nekog Popovica i pitam ima li na latinici jer su im sve neki formulari na cirilici.

On kaze ima i tu se pojavljuje moja majka koja placa za to iznajmljivanje knjige i nesto mi pomaze da slozim tu ogromnu knjigu koja ima ihaa haa stranica pa se ja svadjam sa majkom sto je ona platila i nece da mi kaze koliko.

Na kraju mi jedva govori da je to 15 eura i da treba da se vrati (procita) za 15-20 dana.

Tu sjedam u neko auto sa majkom i krecemo da se penjemo, tj. izlazimo iz grada kad evo je pikax, tek se sad spustila u grad porscheom i svira mi, javlja se.

Porsche nije bio najnoviji model niti najjaci ali je bio lutkica, cini mi se ovaj.

Pogledajte prilog 1400918
Da, to sam totalno ja

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back