pikax
Buduća legenda
- Poruka
- 38.371
i meni istomeni bilo najzanimljivije kad je klajd učio da kvasi okovratnike
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i meni istomeni bilo najzanimljivije kad je klajd učio da kvasi okovratnike
na _____ si blistoi meni isto
Ja ga stavljam u supu ili čorbu. Ja mnogo volim supu ili čorbu.Griz ljudi moraju da batale zbog osude društva, a svi bi ga najradije jeli i dalje.
Samo lijepe uspomene na griz.
*******, nismo svi toliko hrabri.
U pravu si, sve sto mozes danas ostavi za sutra. A i ne mogu danas, nazdrao sam se, sad mogu samo da legnem.@Mugatu , sutra to
Ali potrebna je da bi te uvela u pricu, u filmu recimo je nema i odma se gubi kontekstzapravo ne znam kako sam tu četvrtinu izdržo
ono kad idu ulicom i propovedaju ja sam zamišljao kako im derem kožu naživo pa im sipam ljutu salsu na te rane teškeAli potrebna je da bi te uvela u pricu, u filmu recimo je nema i odma se gubi kontekst
jeste , jeste ...taj deoono kad idu ulicom i propovedaju ja sam zamišljao kako im derem kožu naživo pa im sipam ljutu salsu na te rane teške
Sta citas od strucnih, ja sam voleo da prelistavam caletove med. enciklopedije sa venericnim i inim bolestimajeste , jeste ...taj deo
uleti ti ceojeste , jeste ...taj deo
Da, Klajd je teska mizerijai voleo sam ono kad je klajd došo u drugi grad da radi kod strica pa ga pozvali ugoste na večeri i to i posle ga tretirali kao hrpu gowana e tu sam otkinuo otsreće
na mom se razapeouleti ti ceo
načitana si ko babaserana mom se razapeo
Hormone trenutno , sve kompletno , EndokrinologijuSta citas od strucnih, ja sam voleo da prelistavam caletove med. enciklopedije sa venericnim i inim bolestima
Roberta, kako tanjug javlja ja te volimklajda bi trebao da igra štimi
Jao, to mi je omiljeno, jeri pratis Hjubermanov podkastHormone trenutno , sve kompletno , Endokrinologiju
Dođi ovamo da ti pokažem koliko je knjiga teška. Bukvalno. U glavu.načitana si ko babasera
a brata mu od strica lečić pa mu pljuje u ušiklajda bi trebao da igra štimi