Forumske priče

Svoje mišljenje formiram sama, niko ne moze da mi ga promeni.
Naslusala sam se upozorenja i upozorenja, sve cujem-procitam i uvazim kao mišljenje sagovornika ali ostavim po strani sto se tice formiranje lično mog odnosa sa svakim forumasem ponaosob.
Suocavam se direktno i kazem svoje misljenje otvoreno.
Ne volim kad osetim da neko promeni stav prema meni zato što sam ok sa nekim s kim je u ratu.
Ni sa kim ne ratujem.
Nikakvi klanovi me neinteresuju, najviše volim da provodim vreme u spamerskom gde se svi uglavnom zezaju i niko se uglavnom ni na koga ne ljuti
Ne podnosim male sitne zmijice koje se motaju oko nogu sikcu i samo gledaju koga ce da ujedu ili otruju protiv nekog drugog.
Vulgarnosti ima, odnos muskaraca prema zenama ume da bude poražavajuće neprimeren...neukus, bljuvotine....i sve ostalo ali svi imamo izbor...odjavi se i zdravo...
U raspravi, naravno zbog pisanog slova, sve moze da deluje grublje i zavisi od raspolozenja i predrasuda onoga ko čita, a s druge strane moze da izgleda kao da dozivljavas nervni slom i padas u trans, dok mirno sedis i kucas svoje stavove.
kuloara ima, zakulisnih radnji, pp zavera i ogovaranja ima...
ali mene ne zanimaju niti me ometaju u mom boravku ovde...
eto ❤️

Forumske priče , često začinjene ljigavštinom i lažima
Su sastavni i nezaobilazni deo svakog foruma..
Uvek će se o nekome smisliti neki scenario , na to dodati razrada,
odgovarajući tekst i mnooooogo izmišljotina.

Forumske priče uglavnom postoje da bi ispljuvale i ocrnile nekoga.
Razlozi mogu biti razni -Od ljubomore, preko dosade do jednostavno
-Čovek sam ,moram da baljezgarim..

One se šire, kao virus..
Idu od jednog do drugog, izazivaju sumnju ,mame da se nadograđuju .
To ja zovem -mutiranje.

Koliko verujete forumskim pričama?
Da li uopšte verujete ili ih smatrate glupošću?
Koliko jedna forumska priča o nekome može da utiče
Na vaše mišljenje o toj osobi?
Прво морам да приметим да је такав образац понашања потпуно људски и свакидашњи у великим или већим скупинама људи. У насељима, у селима, код нас, у иностранству. То је просто тако.

Ја сам такође долазећи на форум очекивала одсуство таквих појава, јер смо сви,, анонимни" и скривени аватарима.
Очекивала сам да се на форумима сачувала атмосфера дискусије и неострашћености и неоптерећености међусобним односима, заправо сам мислила да односи не постоје, да је ово место само за разговор о стварима које нас занимају а у РЛ имамо ограничен број људи за такве разговоре.
Ја и мој идеализам. 🙄

Дакле, ништа од тога.

Што се тиче прича, до мене их је дошло онолико... А да ме нису занимале, нисам их тражила, ни желела.
Била сам предмет спрдње па и хајке због закључаног пп.... А нису схватили да је за њихово добро. Да се ја питам ПП би био потпуно укинут.

Не утичу никакве приче на мене, осетим готово непогрешиво какав је ко.
Имам огромну количину информација о огромном броју форумаша и у неку руку су забавне. Јер пратећи те исте како су мудри или наивни или нови или... Лажи, пренемагања..
Забавља ме да их читам како раздрагано и самоуверено представљају себе у неком новом издању.

Сад, после свега форум доживљавам као сапуницу. И то оне што можете да их гледате редовно или једном у пар месеци и да ништа нисте пропустили.
И понекад и ја играм у некој сезони или епизоди.
Неке ликове волим што је рекла Додола ко мајка ретардирано дете. :rotf:
И да, не занимају ме приче о мени ни у РЛ а тек не на форуму. Знам ко сам одакле долазим и где идем.
Све написано иде на терет оних који га пишу.

Pitala sam u gornjem postu, nadam se da se samo zezaš.
Дуки,,, који ти је мој" баш и није питање, посебно не од неког као ти.
При том сама си написала да имаш искуство од пре форума, као и да ти је пп закључан, тако да тебе мој пост никако није могао да испровоцира на овакво питање.
И не, не зезам се.

Дуки,,, који ти је мој" баш и није питање, посебно не од неког као ти.
При том сама си написала да имаш искуство од пре форума, као и да ти је пп закључан, тако да тебе мој пост никако није могао да испровоцира на овакво питање.
И не, не зезам се.
Nato, pročitala sam tvoje postove.
Iznenadila sam se podatkom da imaš dosta informacija.

Jeste mi zaključan pp, ja nemam informacije o forumašima izvan onoga što su sami napisala ili onoga što sam pročitala u temi koja me zanimala, a sami su napisali.

Šta znači ' imam( bezbedan je kod mene) info, ne čačkajte me i sve 5'?
Na ovaj deo sam reagovala, liči na ucenu, ma o kome se radilo.

Nato, pročitala sam tvoje postove.
Iznenadila sam se podatkom da imaš dosta informacija.

Jeste mi zaključan pp, ja nemam informacije o forumašima izvan onoga što su sami napisala ili onoga što sam pročitala u temi koja me zanimala, a sami su napisali.

Šta znači ' imam( bezbedan je kod mene) info, ne čačkajte me i sve 5'?
Na ovaj deo sam reagovala, liči na ucenu, ma o kome se radilo.
Не знам како да ти одговорим. Ја сам се изненадила таквим твојим питањем и речником, а никако баш никако није тебе требало да дотакне.

Свакако није уцена, више је самоодбрана али то је моја ствар. Ја своје ратове сама водим.

Nisam ni mslila da se na mene odnosi
Jednostavno, zaparalo mi je uši.
Rečnik kao rečnik, ništa posebno ni da iskače iz uobičajene formuske komunikacije.
Takođe, svoje bitke bijem sama.
Ne taktiziram.

da i onda ti dodju tipovi poput @Cole Turner @Zla Beba @Lily Rose i kazu ti da je to nekulturno, a ko zna sta oni misle ispod povrsine i zasto ih uopste nesto dotice kad to lepo mogu da izignorisu

Ovo je ubedljivo najbesmislenija tema od kako postoji forum.

A inače meni je @Cole Turner malo i žao jer se još uvek trudi da ti kaže nešto razumno i normalno.

Ko god mi ne prija i krene sa tim što ti savetuje @Emilia Marty završi na blok listi po kratkom postupku, jer takvi likovi uživo ne bi smeli ni u oči da me pogledaju ali su face iza monitora. Ciao! :cao:

Ovo je ubedljivo najbesmislenija tema od kako postoji forum.

A inače meni je @Cole Turner malo i žao jer se još uvek trudi da ti kaže nešto razumno i normalno.

Ko god mi ne prija i krene sa tim što ti savetuje @Emilia Marty završi na blok listi po kratkom postupku, jer takvi likovi uživo ne bi smeli ni u oči da me pogledaju ali su face iza monitora. Ciao! :cao:
Bilo je jos poruka u razmeni sa njim, ali su obrisane, sto je skroz ok. Smatra da sam licemer i da "prodajem maglu" mojim savetima. Sta dalje reci? Stavio me je na ignoru listu sto je opet okej, njegovo pravo ako mu smetam.

Back