Odlično, znači da nisi Zmaj od Šipova.Ali ..Meni se ne toleriše.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Odlično, znači da nisi Zmaj od Šipova.Ali ..Meni se ne toleriše.
mada, ne bih rekao, jer sam se izlogovao da bih mogao da vidim sta se desava van onog sto sam izignorisao. Izgleda da jeste mislila na neki nacin na mene. Neki ljudi, poput nje, su ubedjeni da ako neces kako ona zeli i zamislja, da tebi (figurativno tebi) nema pomoci. Meni je to vid nesvesne egocentricnosti.Nije!
Ti nisi u priči u ovoj temi.
Samo ti se čini.mada, ne bih rekao, jer sam se izlogovao da bih mogao da vidim sta se desava van onog sto sam izignorisao. Izgleda da jeste mislila na neki nacin na mene.
Hvala jos jednom na dobrim nameramaSamo ti se čini.
Tema je uopštena, priča je o forumskim pojavama, sve je ulpšteno.
Opusti se i uživaj : )
Nisam mislila na tebe.mada, ne bih rekao, jer sam se izlogovao da bih mogao da vidim sta se desava van onog sto sam izignorisao. Izgleda da jeste mislila na neki nacin na mene. Neki ljudi, poput nje, su ubedjeni da ako neces kako ona zeli i zamislja, da tebi (figurativno tebi) nema pomoci. Meni je to vid nesvesne egocentricnosti.
Ok. Hvala i tebi, i oprosti ako sam te na bilo koji nacin uvredio, i potencijalno pogresno procenioNisam mislila na tebe.
Прво морам да приметим да је такав образац понашања потпуно људски и свакидашњи у великим или већим скупинама људи. У насељима, у селима, код нас, у иностранству. То је просто тако.Forumske priče , često začinjene ljigavštinom i lažima
Su sastavni i nezaobilazni deo svakog foruma..
Uvek će se o nekome smisliti neki scenario , na to dodati razrada,
odgovarajući tekst i mnooooogo izmišljotina.
Forumske priče uglavnom postoje da bi ispljuvale i ocrnile nekoga.
Razlozi mogu biti razni -Od ljubomore, preko dosade do jednostavno
-Čovek sam ,moram da baljezgarim..
One se šire, kao virus..
Idu od jednog do drugog, izazivaju sumnju ,mame da se nadograđuju .
To ja zovem -mutiranje.
Koliko verujete forumskim pričama?
Da li uopšte verujete ili ih smatrate glupošću?
Koliko jedna forumska priča o nekome može da utiče
Na vaše mišljenje o toj osobi?
Koji ti je moj, Nato?П. С. све инфо су код мене безбедне, само ме не чачкајте и све 5.
Молим?Koji ti je moj, Nato?![]()
Pitala sam u gornjem postu, nadam se da se samo zezaš.Молим?
Дуки,,, који ти је мој" баш и није питање, посебно не од неког као ти.Pitala sam u gornjem postu, nadam se da se samo zezaš.
Nato, pročitala sam tvoje postove.Дуки,,, који ти је мој" баш и није питање, посебно не од неког као ти.
При том сама си написала да имаш искуство од пре форума, као и да ти је пп закључан, тако да тебе мој пост никако није могао да испровоцира на овакво питање.
И не, не зезам се.
Не знам како да ти одговорим. Ја сам се изненадила таквим твојим питањем и речником, а никако баш никако није тебе требало да дотакне.Nato, pročitala sam tvoje postove.
Iznenadila sam se podatkom da imaš dosta informacija.
Jeste mi zaključan pp, ja nemam informacije o forumašima izvan onoga što su sami napisala ili onoga što sam pročitala u temi koja me zanimala, a sami su napisali.
Šta znači ' imam( bezbedan je kod mene) info, ne čačkajte me i sve 5'?
Na ovaj deo sam reagovala, liči na ucenu, ma o kome se radilo.
da i onda ti dodju tipovi poput @Cole Turner @Zla Beba @Lily Rose i kazu ti da je to nekulturno, a ko zna sta oni misle ispod povrsine i zasto ih uopste nesto dotice kad to lepo mogu da izignorisu
Bilo je jos poruka u razmeni sa njim, ali su obrisane, sto je skroz ok. Smatra da sam licemer i da "prodajem maglu" mojim savetima. Sta dalje reci? Stavio me je na ignoru listu sto je opet okej, njegovo pravo ako mu smetam.Ovo je ubedljivo najbesmislenija tema od kako postoji forum.
A inače meni je @Cole Turner malo i žao jer se još uvek trudi da ti kaže nešto razumno i normalno.
Ko god mi ne prija i krene sa tim što ti savetuje @Emilia Marty završi na blok listi po kratkom postupku, jer takvi likovi uživo ne bi smeli ni u oči da me pogledaju ali su face iza monitora. Ciao!![]()
Bilo je jos poruka u razmeni sa njim, ali su obrisane, sto je skroz ok. Smatra da sam licemer i da "prodajem maglu" mojim savetima. Sta dalje reci? Stavio me je na ignoru listu sto je opet okej, njegovo pravo ako mu smetam.
Cole ne baca magije, on ima moci. Nije kao sestre Halivel. Moze ona kugla da ga pecne?Ma šta te briga… ti si Kol Tarner, baci neku magiju![]()
Cole ne baca magije, on ima moci. Nije kao sestre Halivel. Moze ona kugla da ga pecne?![]()