- Poruka
- 95.586
Daj više..Drži se teme.Alo bure ne stalkujem nikog nemoj da mi glumis viteza kad si bure ,pravis tim ljudima gore kao i sebi jer znas da cu te goniti 3 naredna zivota
Daj više..Drži se teme.Alo bure ne stalkujem nikog nemoj da mi glumis viteza kad si bure ,pravis tim ljudima gore kao i sebi jer znas da cu te goniti 3 naredna zivota
Hajde, leba ti, koristi latinicu sa kvačicama.
Moje je spam i obrisano, tvoje je pravi odgovor za temu.Gde je problem ?
Na telefonu imam
Na kompu nemam
Danas smo kao jako osjetljivi i?
Na kompu svako ima 😃Gde je problem ?
Na telefonu imam
Na kompu nemam
Danas smo kao jako osjetljivi i?
Uvek možeš proveriti o čemu se tačno radi - ako te to uopšte zanima. Naprimer, biću otvorena: neke stvari koje su meni stigle putem pp (zato sam ga i ograničila) iznela sam javno (naravno, nisam pominjala ko i šta), ili sam usput, neobavezno proverila s nekim drugim članovima po javnim pdf-ima - i ispostavilo se da su ljudi ili otvoreno lagali, ili su vodili neke svoje frustrirane bitke bez konkretnog povoda u vezi kojih su hteli saveznike. Zahebali su se, jer ja nikom nisam saveznik u ovim infantilnim forumskim budalasanjima. Prosto rečeno: ako imate želju da blatite nekoga, NEMOJTE tražit da vam dopustim pp. Prvo, nećete ništa postići, jer se ja neću svađati s forumašima u vaše ime, drugo, odmah nakon toga ću vas opet blokirati.Da, u tom smislu..
Eto.Da odgovorim ja na svoju temu:
Forumskim pričama ne verujem..
Nijedna forumska izmišljotina ne može promeniti moje mišljenje o nekome.
Kod mene stoji ono -Moram sama da se uverim.Sama da izgradim mišljenje.
Ako ga imam , imam ga i menjam ga jedino ako ta osoba sama uspe da mi ga promeni ..
Priče sa strane ne dopiru do mene.
Izbegavam sve vrste forumskih prica i traceva, ali to nije uvek izvodljivo.Forumske priče , često začinjene ljigavštinom i lažima
Su sastavni i nezaobilazni deo svakog foruma..
Uvek će se o nekome smisliti neki scenario , na to dodati razrada,
odgovarajući tekst i mnooooogo izmišljotina.
Forumske priče uglavnom postoje da bi ispljuvale i ocrnile nekoga.
Razlozi mogu biti razni -Od ljubomore, preko dosade do jednostavno
-Čovek sam ,moram da baljezgarim..
One se šire, kao virus..
Idu od jednog do drugog, izazivaju sumnju ,mame da se nadograđuju .
To ja zovem -mutiranje.
Koliko verujete forumskim pričama?
Da li uopšte verujete ili ih smatrate glupošću?
Koliko jedna forumska priča o nekome može da utiče
Na vaše mišljenje o toj osobi?
Slažem se sa svakom rečenicom samo sam previše lijena da ovoliko obrazlažem. Samo bih dodala da na mene lično ne utiče to da li se u nekoj temi složimo ili ne,jedino otvoreni bezobrazluk i nekultura mogu da me totalno odbiju. A inače složimo se ili ne, sasvim je svejedno sve dok je u granicama pristojnosti.Uvek možeš proveriti o čemu se tačno radi - ako te to uopšte zanima. Naprimer, biću otvorena: neke stvari koje su meni stigle putem pp (zato sam ga i ograničila) iznela sam javno (naravno, nisam pominjala ko i šta), ili sam usput, neobavezno proverila s nekim drugim članovima po javnim pdf-ima - i ispostavilo se da su ljudi ili otvoreno lagali, ili su vodili neke svoje frustrirane bitke bez konkretnog povoda u vezi kojih su hteli saveznike. Zahebali su se, jer ja nikom nisam saveznik u ovim infantilnim forumskim budalasanjima. Prosto rečeno: ako imate želju da blatite nekoga, NEMOJTE tražit da vam dopustim pp. Prvo, nećete ništa postići, jer se ja neću svađati s forumašima u vaše ime, drugo, odmah nakon toga ću vas opet blokirati.
Bila sam ogromno iznenađena od jednog člana ovde koji je visoko poštovan, a koji je putem pp osuo drvlje i kamenje na jednu osobu, u očiglednoj potrazi za "partners in crime". Nakon što me prošla iznanađenost (nisam takvu detinjariju očekivala od tog člana, koji je veteran ovde i kad ga /nju(?) čitate na javnim pdf-ima, nikad vam za veka ne bi palo da bi se spustio/la toliko nisko), prosto sam proverila o čemu mi je govorio. Taj član. Ispostavilo se da nije baš kako mi je prezentovano, ŠTAVIŠE. Pominjem ovaj random incident prosto kao opomenu ostalima - nema veze ko je koliko "slavan" na forumu ili kako deluje javno - često postoji tamna strana.
Što se tiče percepcije foruma o nekome, tu nema naročite pomoći. I nema svrhe oko toga se nervirati. Nemam nikakvu nameru daa idem po pdf-ima i objašnjavam ko sam, šta sam, šta sam u životu naučila i po koju cenu, šta umem, šta sam čitala, u šta se razumem itd itd. Svakog čuda tri dana dosta - i čak i da nije tako, iskrena da budem, onako klot: zabole me neka stvar o stavu koji o meni imaju ljudi na anonimnom forumu koje nikad nisam i neću uživo sresti, čiji hleb ne jedem i koji teško da mogu imati konkretnog uticaja na moj rl. Zapravo, ne mogu uopšte - da sad ne objašnjavam zašto.
Forumske priče su ko bapske - s tom razlikom što iz bapskih možeš nekog vraga naučiti, iz forumskih ne možeš. Ne znam što bi se iko plašio pp-a, osim ako nije slao svoje gole fotke tamo nekome. Svi moji pp razgovori mogu da se prikažu javno, celom forumu naočigled - što se MENE tiče. Neki ljudi koji su mi pisali to ne bi hteli - ALI zato sam i ograničila pp. Kad smo već kod toga, idem da proverim pristup. Mislim da sam neke ljude zaboravila blokirat ponovo.
Naravno. Aposlutno se slažem.A inače složimo se ili ne, sasvim je svejedno sve dok je u granicama pristojnosti
ne znam na koga mislis i na koje probleme mislisJa baš mislim da je ovde na forumu i previše toga dozvoljeno. Doduše,ne svima.
Ne, naročito ne verujem u lovačke priče samih akteraForumske priče , često začinjene ljigavštinom i lažima
Su sastavni i nezaobilazni deo svakog foruma..
Uvek će se o nekome smisliti neki scenario , na to dodati razrada,
odgovarajući tekst i mnooooogo izmišljotina.
Forumske priče uglavnom postoje da bi ispljuvale i ocrnile nekoga.
Razlozi mogu biti razni -Od ljubomore, preko dosade do jednostavno
-Čovek sam ,moram da baljezgarim..
One se šire, kao virus..
Idu od jednog do drugog, izazivaju sumnju ,mame da se nadograđuju .
To ja zovem -mutiranje.
Koliko verujete forumskim pričama?
Da li uopšte verujete ili ih smatrate glupošću?
Koliko jedna forumska priča o nekome može da utiče
Na vaše mišljenje o toj osobi?
Da, kome je previše dozvoljeno? Imamsvoju teoriju o tome, ali pozavajući koleginicu, sumnjam da mislimo na isto. Baaš me zanima njen stav.ne znam na koga mislis i na koje probleme mislis
Mislim da je previše nekulture , prostakluka i verbalnog nasilja ovde na forumu. Ne na celom i ne od strane svih forumaša,ali ne može se ne primetiti i podseća na rijalitije gde je poenta što više šoka i prostakluka,radi veće gledanosti. To se mnogima toleriše. Finiji i kulturniji forumaši bivaju omalovažavani i proglašavani za ignorante od -gle- upravo tih forumskih prostaka. I to se toleriše.ne znam na koga mislis i na koje probleme mislis
Nije moje da upirem prstom i prozivam imena ovde ( mada,kada sam napadnuta van granice tolerancije,onda i napišem), ali vidi se ko,šta,gde,kad.Da, kome je previše dozvoljeno? Imamsvoju teoriju o tome, ali pozavajući koleginicu, sumnjam da mislimo na isto. Baaš me zanima njen stav.
Koji neće izložiti, sigurno ne otvorenim imenima i argumentima. Eh.
Toleriše se Zmaj od Šipova zarad gledanosti.Mislim da je previše nekulture , prostakluka i verbalnog nasilja ovde na forumu. Ne na celom i ne od strane svih forumaša,ali ne može se ne primetiti i podseća na rijalitije gde je poenta što više šoka i prostakluka,radi veće gledanosti. To se mnogima toleriše. Finiji i kulturniji forumaši bivaju omalovažavani i proglašavani za ignorante od -gle- upravo tih forumskih prostaka. I to se toleriše.
Otprilike.Nije moje da upirem prstom i prozivam imena ovde ( mada,kada sam napadnuta van granice tolerancije,onda i napišem), ali vidi se ko,šta,gde,kad.
Nije to ništa čudno, takvi smo mi ljudi generalno po prirodi. Najposjećenije su teme gdje se skače za vrat i pršte uvrede. Postali smo društvo samo za Parove i Zadrugu...jedino što možemo je da svako od sebe izabere drugačiji način ophođenja kad dođemo u situaciju da sa nekim imamo konflikt.Toleriše se Zmaj od Šipova zarad gledanosti.
Tačno.Mislim da je previše nekulture , prostakluka i verbalnog nasilja ovde na forumu.
TačnoNe na celom i ne od strane svih forumaša,ali ne može se ne primetiti i podseća na rijalitije gde je poenta što više šoka i prostakluka,radi veće gledanosti.
TačnoTo se mnogima toleriše.
Tačno.Finiji i kulturniji forumaši bivaju omalovažavani i proglašavani za ignorante od -gle- upravo tih forumskih prostaka. I to se toleriše.
Ali ..Meni se ne toleriše.Sve je tako ..I od finog forumaša ja postajem besni forumaš kada me neko isprovocira.
Jer ne mogu drugačije da odreagujem..Neko može ..Ja ne.
da li je ovo na bilo koji nacin povezano sa mnom?Finiji i kulturniji forumaši bivaju omalovažavani i proglašavani za ignorante od -gle- upravo tih forumskih prostaka. I to se toleriše.
Nije!da li je ovo na bilo koji nacin povezano sa mnom?
ok, hvala na uviduNije!
Ti nisi u priči u ovoj temi.