- Poruka
- 9.626
Како заборавити Белтазора, лик издоминиро, постао и сам Извор лично, касније постао неуништив, и на крају постао накратко и аватар, а све због љубави.Ma sve može, jao, znaš ti kad je to bilo… dobro je da se uopšte sećam ko je lik![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Како заборавити Белтазора, лик издоминиро, постао и сам Извор лично, касније постао неуништив, и на крају постао накратко и аватар, а све због љубави.Ma sve može, jao, znaš ti kad je to bilo… dobro je da se uopšte sećam ko je lik![]()
Pre 2 decenije skoro. Upecatljiv, zato se lako pamti.Ma sve može, jao, znaš ti kad je to bilo… dobro je da se uopšte sećam ko je lik![]()
kao i ostali mediji, i socijalne int-mreze su smisljene za ispiranje mozga.Forumske priče , često začinjene ljigavštinom i lažima
Su sastavni i nezaobilazni deo svakog foruma..
Uvek će se o nekome smisliti neki scenario , na to dodati razrada,
odgovarajući tekst i mnooooogo izmišljotina.
Forumske priče uglavnom postoje da bi ispljuvale i ocrnile nekoga.
Razlozi mogu biti razni -Od ljubomore, preko dosade do jednostavno
-Čovek sam ,moram da baljezgarim..
One se šire, kao virus..
Idu od jednog do drugog, izazivaju sumnju ,mame da se nadograđuju .
To ja zovem -mutiranje.
Koliko verujete forumskim pričama?
Da li uopšte verujete ili ih smatrate glupošću?
Koliko jedna forumska priča o nekome može da utiče
Na vaše mišljenje o toj osobi?
mogao bi uzivo u oci da te pogledam, ne projektuj. Ne znam gde zivis, gde bismo se sreli da bi ti dokazao da pricas besmislice. A ne znam ni da li bi ista time postigli? Vi imate stav da je vasa pomoc nesto sto stopostotno pomaze, a da su svi ostali budale koji ne slusaju vas. Takav stav koji vi imate ne moze se nazvati normalnim, nego psihopatskim.Ovo je ubedljivo najbesmislenija tema od kako postoji forum.
A inače meni je @Cole Turner malo i žao jer se još uvek trudi da ti kaže nešto razumno i normalno.
Ko god mi ne prija i krene sa tim što ti savetuje @Emilia Marty završi na blok listi po kratkom postupku, jer takvi likovi uživo ne bi smeli ni u oči da me pogledaju ali su face iza monitora. Ciao!![]()
Sto kaze Toma, ne postoje drustvene mreze koje nisu organizovane.kao i ostali mediji, i socijalne int-mreze su smisljene za ispiranje mozga.
Na temama za psiholosku obradu publike, plasiraju se svakake izmisljotine, na prvi pogled, a ustvari vrsi se kanalisanje svesti ka odredjenom zeljenom pravcu.................u svakom slucaju, iskljucivo za politicku upotrebu.
I kad mi za nekog iz vedra neba ispricaju nesto lose, kad bas nista nisam primetila jos dobijem potrebu da ga zastitim.Niko mi ništa ne priča, a nemam ti ni kad da tračarim. Uglavnom, nemam predrasude prema ljudima zbog tuđeg mišljenja, ni ovde ni u rl. Jer svako je ispao g***no u nečijoj priči, ali nije pravilo da će ispasti i u mojoj.
a inace i da se osvrnem i na ovo, saveti koje mi je on dao vec sam isprobao, i dalje sam u tom procesu, i ne osecam da mi je bolje. Osecam samo jos vecu nervozu i frustraciju i pored lekova koje pijem, a dali su mi pogresnu terapiju 2 puta. Tako da nije ispravno projektovati a ne znati niti pitati osobu kako je, zasto je, i sta je sve prosla. Preporucivanje psihijatara i terapeuta i bolnica moze svaki nasumican covek, pa i ja, tih "saveta" i "pomoci" mi je dosta i vise su odmaganja nego pomaganja.A inače meni je @Cole Turner malo i žao jer se još uvek trudi da ti kaže nešto razumno i normalno.
mogao bi uzivo u oci da te pogledam, ne projektuj. Ne znam gde zivis, gde bismo se sreli da bi ti dokazao da pricas besmislice. A ne znam ni da li bi ista time postigli? Vi imate stav da je vasa pomoc nesto sto stopostotno pomaze, a da su svi ostali budale koji ne slusaju vas. Takav stav koji vi imate ne moze se nazvati normalnim, nego psihopatskim.

znaci nemas argumente, govori samo o tebi i tvom naduvenom eguBlok i ciao!![]()
Mnogo toksican decak.Blok i ciao!![]()
Forumske priče , često začinjene ljigavštinom i lažima
One se šire, kao virus..
To ja zovem -mutiranje.

А и глумац је биоPre 2 decenije skoro. Upecatljiv, zato se lako pamti.
Sada kad gledam kako izgledaju, on se dobro drzi i alisa milano. Pejdz je propala, plus se osisala na celavo zbog neke podrske ne znam kom pokretu. Valjda bila silovana. Ta pejdz ne podnosi alisuА и глумац је био![]()

beš mi sve ako ste vi normalni
![]()
ovi što se pravdaju da ne vise po kuloarima...

Vrlo malo . Mišljenje o nekoj osobi je ipak moja lična procena.Koliko verujete forumskim pričama?
Ne utiče. Više mogu da zaključim nešto o nekome iz postova. To tračarenje me ne zanima, ni ovde ni u privatnom životu. Ima možda tih hroničnih tračara koje ne mogu ni ovde da se obuzdaju. Jedino mi nije jasno šta će im to.Forumske priče , često začinjene ljigavštinom i lažima
One se šire, kao virus..
To ja zovem -mutiranje.
Forumske priče, po može ali samo one istinski lijepe.