cizmice
Buduća legenda
- Poruka
- 35.831
Vidi ga ovaj, legendaaa moja![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vidi ga ovaj, legendaaa moja![]()
Ovaj pdf je otvoren pre svega zbog toga da bi se sagledale nepravde u drzavi kojih je zaista mnogo i eventualno pomoglo nekome ko je time ostecen. Problemi na forumu se resavaju na drugi nacin. Svako od vas uvek moze da kontaktira moderatore, supermoderatore i administratore, a drzavne i druge mocnike mozete samo da gledate na TV, a cesto ni to.
Nadam se da te nisu maltretiraliBila jedno vreme na tretmanima![]()
Nadam se da te nisu maltretirali![]()
Ja sam 5-6 puta ovde na forumu ponovio kako ne volim Djokovica i svaki put su mi postovi brisani i dodjeljivani kazneni bodovi iako nisam psovao, vredjao itd.
Znaci , prije sest dana polozio ?Nemo mi diras Bru Zlija.
On ima crni pojas - sedmi dan.
Možda si se isuviše uživeo u forumski život.
Virtuelno mesto-nepravda ako je ima može da bude samo virtuelna samim tim i nerelevantna.
Ako ne budes dobra pustit cu mog druga Bru Zlija da ti pokaze... mavashi, uki goshi i slicne karate i judo poteze.A šta su tretmani već čisto maltretiranje![]()
Ako ne budes dobra pustit cu mog druga Bru Zlija da ti pokaze... mavashi, uki goshi i slicne karate i judo poteze.
Ja sam imao crni pojas u karateu - 5. dan.
Kada sam ga oprao, pojas mislim, on je postao braon. Morao sam ici u prodavnicu da kupim novi crni pojas - 5. dan![]()
Ma da...Znaci , prije sest dana polozio ?![]()
A je l` mozemo da se zalimo na ovoj temi i na bivse moderatore, supere i tako to?
Da, hoce.Oće taj i na žene, jel da qq![]()
A je l` mozemo da se zalimo na ovoj temi i na bivse moderatore, supere i tako to?
Virtuelna nepravda se prenese i u RL.
Tanka je linija sto spaja i razdvaja.![]()
Nemo mi diras Bru Zlija.
On ima crni pojas - sedmi dan.
Oni postanu bivsi, a korisnici koje su uzeli na zub ostanu trajno banovani.
Не носи он тај појас, већ ЦРНЕ ЧЕРАПЕ СЕДМИ ДАН!
Ne volEm previse da filozofiram.
Mene interesuju konkretne stvari.![]()
A da za promenu pohvališ nekoga?!