dežurno zvocalo
Elita
- Poruka
- 22.606
Sumnjam da forumasice umeju sa kuruzom, treba ga prvo dobro uhvatiti, oljustiti sa svih strana i nikako polomiti...da ima i za dogodine.
![]()
Ništa se ti ne brini.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sumnjam da forumasice umeju sa kuruzom, treba ga prvo dobro uhvatiti, oljustiti sa svih strana i nikako polomiti...da ima i za dogodine.
![]()

![]()

pa, vežbalo se na forumašima![]()
Pametno nase
Pametno nase
Ne, nego vam dajem uputstvo za upotrebu, posto je to jedna visokosofisticirana stvar, a poznato je da se zene slabo razumeju u tehniku. Cisto da ne sj.. nesto.![]()

Ovaj, ja sam baš spremao ručak za nas dvoje i onda je neko zazvonio na vrata.
Mislio sam da si ti pa sam se skinuo odmah.
Medjutim, to je bila ona i rekla da je zalutala pošto nije iz Beograda pa ako može da se posluži telefonom.
E sad, pošto sam mislio da si ti pa se skinuo unapred a ono bila ona, odmah je navalila na pogrešnu slušalicu iako je i ona naša u obliku banane.
I onda si ti naišla... eto...
Mislila sam da sam JA kriva za sve, da sam okrutna kucka koju treba spaliti an lomaci, da sam te povredila i unesrecila i da si zbog mene opet sagradio kineski zid oko sebe

a nema takvih mački kao što su Galateja, Baby Jane i Yoav rghmgh, sramota![]()

voleo bi da sam u kolima da posmatram.
![]()

A sve ovo vreme imam grizu savesti da sam bila zla i okrutna prema tebi ne shvatajuci tvoju poruku da smo srodne duseMislila sam da sam kucka koju treba na kineski zid prisloniti
![]()
![]()
![]()

?...........................

Колезинице, ако Вам је случајно промакло, још на првој страни указао сам на неправду која Вам је нанета! Молим само да уђе у записник.
![]()

videla...i zahvaljujem se svima vama koji niste zaboravili na mene u ovako bitnom trenutku...
p.s.![]()

Ма пусти бре то бре све љубоморно, и после кажу лако бити леп!
![]()

I ti voliš da se skidaš kad neko zvoni na vrata? mmmmm....