Forumasi u horor filmovima

@Ната Ли - zavodnica koja krije mracnu tajnu, deluje kao obicna zena ali je demon koji samo vreba da ukrade dusu :mrgreen:
@Meowy - online lik koji ne ucestvuje direktno vec tragove otkriva na drustvenim mrezama
@Senna - onaj lik koji je povezan sa likovima iz filma, zna @Ната Ли o @Meowy i postaje lepak oko kog se vrti prica
@Kćerka Direktora Cirkusa je ona riba koja bezi trceci a ubica je stize sporim hodom

Jel me stiže? Stiže :(
Znači mrtva sam! :manikir:
Zanima me ko će me probosti na kraju? :D

Ahaha...:zcepanje::mrgreen::p
...
znaci za moj lik nema nikakvog probadanja a jedini adrenalin ce da dobije ako se prepije kafe dok je online ili ne odrema redovno...?:mrgreen::D

Ima li ovdje neka veganka?
Da joj dodijelimo lik Amy iz "The Green Inferno", koja se nakon što se najela ljudetine, usrala?

Kao Harry iz "Glup i gluplji"....

1000003035.gif

Chucky iz "Child's Play".

🤣

Iako, ako je to horor...

:hahaha:

@Grom_sa_neba! , sijećaš se kad me Ribica pitala za neki horor prijedlog iz osamdesetih, ja u zafrkanciji predložio "Child's Play" i njoj nakon toga postao omiljeni serijal.
Pa je umirala od smijeha na scenu kada Chucky žensku ugrize za ruku i pobjegne u lift.

🤣

Nego reci ti meni jel moguce da je ovo na slikama stvarno glavna sestra splitske bolnice:

https://www.index.hr/mobile/vijesti...50.aspx?index_ref=naslovnica_vijesti_ostalo_m

...

Nešto sam prevrtao youtube, gledao kratke horore, vrlo malo ih je sa dobrom žvakom, uglavnom ponavljanja urbanih legendi ili početnički promašaji.
Medjutim imam jedan savet: ne gledajte ove filmove u pola noći, pogotovo ako živite u prizemlju a otvoren vam prozor (pogotovo leti)
Dešava se da se na simsu uvek pojavi neki znatiželjni kučkar koji maja noću okolo zgrada.

• Haha
Reactions: Red
Iskoristio bih malo ovu temu da pojasnim neke momente.
Narod često zaboravi zakone fizike i uplaši se zbog holivudskih filmova i religije.
Noću pada temperatura i samim tim dolazi do fizičkog pomeranja manjih predmeta u prostoriji.

Medjutim, ako ste sami, a ujutru vidite da su neke stvari pomerane a obaška i presložene to onda znači da ili mesečarite ili ...

Uvek me oduševljavali rimejkovi urbane legende: "ne možemo da prihvatimo reklamaciju za proizvod kupljen u našem tržnom centru jer ste naveli da ste liftom išli na sedmi sprat a zgrada ima šest pa samim tim lift nema taj broj"

Ili ona urbana legenda (gradski uslovi života) - ideš liftom na taj sprat pa onda na onaj i zatim na onom spratu treba da udje neka osoba koju moraš da ignorišeš
A zgrada naseljena jel...

BU!

Back