Mr. Hard
Buduća legenda
- Poruka
 - 44.243

... možda je partner i ljut.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kako za koga..Ono, jest'... ti si jedina...
Sva sreća da je pobegao od tebe, nemaš lep karakter, no no.
eto..odbili su nas ..imamo nešto zajedničko

Pa sto je cudno cudno je![]()
Ko je jos cuo da muskarac nece![]()
....kao mnogo hocu.....ja to cujem redovno....kao mnogo hocu.....
Ako muskarac nije uvijek raspolozen za seks, ne znaci da ima neki problem...Spremni ste za seks, ali kod partnera primećujete očigledan nedostatak entuzijazma. Zbog čega je njegov libido u padu, kako prebroditi takve situacije i šta možete da učinite da probudite uspavane strasti...?![]()
Од мене то не би чула...
Још ако ти не смета то што нисам кредитно способан...![]()
...znaci, ako nemas auto mora da ti je veliki 
.....jos nisam cula da kreditna sposobnost ima sa sexualnom....bas mi neko rece, da su mu zbog velikom auta mislili da ima malog...znaci, ako nemas auto mora da ti je veliki
.....

otegne se do zemlje od tabananja![]()
....e ako ovako nastavimo mozda mu podignemo i rejting...e nece vise biti takve koja ce da ga odbije :wink:.....jos nisam cula da kreditna sposobnost ima sa sexualnom....bas mi neko rece, da su mu zbog velikom auta mislili da ima malog...znaci, ako nemas auto mora da ti je veliki
.....

Ја немам ни бицикло...![]()
.....ne se opterecivati time...ti lepo samo tabanaj pa kad ti se otegne bice sve ok.....
Јес' а коће да ме масира кад ми табани натекну...
nikad nisi cuo za pravu zenu koja voli da ugodi svom muskarcu? :rolleyes:....
Spremni ste za seks, ali kod partnera primećujete očigledan nedostatak entuzijazma. Zbog čega je njegov libido u padu, kako prebroditi takve situacije i šta možete da učinite da probudite uspavane strasti...?![]()