- Poruka
- 86.572
da se ugrije na balkon 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

A što na balkon?da se ugrije na balkon![]()

A što na balkon?![]()

Ko sad šeta po Knezu?mmma doma mi klima na 20 pa sam se smrznula nisam ni shvatila koliko
ide u vecernju setnju po Knezu![]()

MG je iz MK a Knez je u BGverovatno Manga![]()

Znam,ali kaze da ide za Novi Sad,preko Zagreba,a u Bg valjda pravi pauzu...malo je komplikovano,ali ce sutra razjasnitiMG je iz MK a Knez je u BG![]()

Nije mi prijavioZnam,ali kaze da ide za Novi Sad,preko Zagreba,a u Bg valjda pravi pauzu...malo je komplikovano,ali ce sutra razjasniti![]()

Bice sutra u novinama,pod horoskopNije mi prijavio![]()

Biće, a sada Kami ide u krpe. I ja loše spavam nedeljom, uvek vikendom poremetim. Uživajte!Bice sutra u novinama,pod horoskop![]()

Idem i ja,sinoc nisam vise od 2 sata spavaoBiće, a sada Kami ide u krpe. I ja loše spavam nedeljom, uvek vikendom poremetim. Uživajte!![]()
![]()

Lako što Tebi nije prijavio ali da forumaš dođe u Zg pa da se meni ne javi to nije lijepoNije mi prijavio![]()
.gif)

strance 
Kad mu nisi poslala broj,da ti zvrca u 6:00Lako što Tebi nije prijavio ali da forumaš dođe u Zg pa da se meni ne javi to nije lijepo
ide u krevet za pola sata i 30 minuta
strance
![]()
on pise horoskop, i zato zna da u 6 ujutro nisam sigurna sta bi trebalo da se desi da se probudimKad mu nisi poslala broj,da ti zvrca u 6:00![]()

on pise horoskop, i zato zna da u 6 ujutro nisam sigurna sta bi trebalo da se desi da se probudim![]()

tamo,tamooo