Forumas Godine...

Forumashi, forumashiiiiiiiiiiii ime joj jeeeee Mashaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Ajd jagodice... missim... izabrana si

7.gif
Ja ti dajem cvece a Inco je zaduzen za ordenje

he he prijatelju otpisani,ali šta kaže članstvo organizacije kojoj dotična jagodasta persona pripada? Apsolventi lepi moj!
Morate sačekati jer bez zvaničnog stava KVA ne možete završiti glasanje!!!

Podelimo li broj poruka sa datumom prijavljivanja, dobijamo prosecni ucinak svakog forumasa po mecu tj danu.
Neki moji proracuni glase da jagodica u proseku ubacuje 25,88 poena tj poruka, i negde je u rangu novickog te zato moj glas za mvp izbor, takodje ide njoj.
No naravno, nikad ne bi mogla biti prvi strelac citavog foruma da joj saigraci ne asistiraju, pocev od mene….

igrom slučaja najorganizovanija grupa ljudi na forumu a zovu se skraćeno KVA izglasala je kao najforumaša godine gosn Krvoloka!!!

ujedino vam se zahvaljujemo što ste imali u vidu potencijal koji članovi ove organizacije nose!
Za one koji ne znaju,dva naša člana su među kandidovanima (i jedan će verovatno pobediti)- jagodica i krvolok... :)
inače ne, još nismo ni sekta ni NVO ali ko zna... :P

pozz

bar negde u zivotu da uspem

i shta sad...cemo da se vidjamo live? a? ; )))

i..zasto se gleda kvantitet, a ne kvalitet? :(

a margott niko nije spomenuo ccc a kojota
i neke shto imaju ni 1000 poruka al zato ih svi znaju
haha
evo i gigule
eto sva sam dobra sada..od silnog uzbdjenja ne odo na fax ;)
cmok ha ha ha

:)
e, ja imam brkove, i ne smem da citam teme gde mislim da ima mojih glupih odgovora i ono gde su mi mozda odgovarali. smem ali ne radim. da li sam vam josh uvek idol
hahahah
ko te bre shisha glupaco samo se malo lozhjimo vidimo koliko si jadna pa se onako shalimo pishe nam se nestho

jadna je, keve mi

e bolesnik sam... :D
aj bre cao idem da se lechim

e a divlju ste zaboravili
malo bre na nju da predje ova teshka lopta

samo na sebe mislish sirota osobo
pa ebiga nema nikog osim mene ovde
zakljucajte bre ovo

Back