arkona1168
Aktivan član
- Poruka
- 1.479
Posto se sve vise okrecem podrobnoj istoriji ovog trkanja nisam ni provalio do danas da ce se Japan ponovo voziti na Suzuki... ubedljivo najboljoj stazi na svetu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Prvo, sva navedena strucna imena (ako izbacimo Laudu) zajedno ne bi imali skor koliko najlosiji iz njihove liste.8 stručnih imena [Jean Alesi, Gerhard Berger, Martin Brundle, Ivan Capelli, Christian Danner, Niki Lauda, Marc Surer i Alexander Wurz. ] su za Auto moto und sport ocenili vozače po raznim kategorijama.
http://www.auto-motor-und-sport.de/...ung-der-beste-pilot-der-formel-1-1038849.html
![]()
Carli Vajting tvrdi da je BGP samo iskoristio rupu u pravilima koja je oduvek bila prisutna. Najvise frke digli su crveni, mada se ni Vilijams ni Tojota ne slazu sa konstruktorskim resenjem BGP.
Trenutno FIA kao i uvek ne zeli da donese odluku i sve prepusta komesarima trke. Timovi imaju mogucnost da na Velikoj nagradi Australije za vikend uloze protest. Onda bi komesari bili ti koji odlucuju da li je difuzor napravljen protivno pravilima. Njihov sud bi bio vazeci za celu sezonu, ukoliko ne bude pokrenut zalbeni postupak na njihovu odluku.
Ima da bude prepucavanja od prve trke.
Nord pozdravlja bivseg nadleznog![]()

Поздрав радни народе...
Видим овде нема одмора, свака част...
Да ли се зна докле је стигла она прича са преузимањем ТВ права од стране Еуроспорта?
Ко ће код нас преносити Ф1?

Поздрав радни народе...
Видим овде нема одмора, свака част...
Да ли се зна докле је стигла она прича са преузимањем ТВ права од стране Еуроспорта?
Ко ће код нас преносити Ф1?

I tome se kolektivno radujemo![]()
Odakle ti to![]()
ITV je izgubio prava u odnosu na BBC
Е да, био је и BBC у игри.
Значи они су преузели права...
Не знам колико они укупно имају канала.
Мислим да ја на тв-у имам њихова два програма.
Ако на једном буду преносили Ф1 биће одлично јер енглески као и разумем за разлику од оних шваба на РТЛ-у (где имам само визуелни контакт што је у принципу довољно, али није на одмет да се нешто паметно чује).
(Kimijev,sto je malo ublazilo los utisak
).Hamilton se mucio negde iza,a onog drugog ni u jednom "kadru".

Koliko godina imas? Tlinajs? Ili Tli?![]()
Kako ste nocas spavali?
Ja lose.
Imao sam nocne more.
Pocelo je dobro.Trka u Australiji,guzva,napetost...
U sledecoj sekvenci je na celu trke bio Ferrari(Kimijev,sto je malo ublazilo los utisak
).Hamilton se mucio negde iza,a onog drugog ni u jednom "kadru".
Vec me je znoj oblio,ponestalo mi vazduha...i mozda se jos ne bih probudio da se od nekud nije pojavio Michael.Ustremio se na Kimija.Grize kao lav.Ali nije bio u crvenom bolidu.![]()
Probudio sam se uz krik...
Dobro je dok je sve samo san.![]()
I gde je glava u svemu tome