FORMULA 1

• Začetnik teme Začetnik teme Neo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ljudi a zasto ne volita masu? pa i kimi prosle godine nije bio naj naj, pa covek postade sampion, i mislim da vam je zanimljivije ovako bar imate s kim da se svadjate, onako svi trabunjate na istu temu. a i ko kaze da ne moze da se dogodi nesto vanredno pa hamilton ode u......
610x.jpg

pa moze da se desi narawno,ali niko ne zeli da zamisli to.pa to je taticin ljubimac mora da osvoji titulu,inace ce tatica da mu place.....
p.s.Slika je wrh......

Toyota je prva izjavila da ne podrzavaju pravilo standardnog motora i menjaca i da ce, dodje li do toga sasvim sigurno napustiti cirkus. Oni i bez toga razmisljaju o napustanju F1 jer zele da se vrate Le Mans-u. Danas je Ferrari podrzao Toyotu i zapretio da ce oni isto napustiti F1 ako se ovo pravilo uvede. Nadam se da ce svi timovi podrzati jedne druge i spreciti uvodjenje ovog pravila.

Toyota je prva izjavila da ne podrzavaju pravilo standardnog motora i menjaca i da ce, dodje li do toga sasvim sigurno napustiti cirkus. Oni i bez toga razmisljaju o napustanju F1 jer zele da se vrate Le Mans-u. Danas je Ferrari podrzao Toyotu i zapretio da ce oni isto napustiti F1 ako se ovo pravilo uvede. Nadam se da ce svi timovi podrzati jedne druge i spreciti uvodjenje ovog pravila.

Ferrari je bio sasvim izricit povodom ovoga... standardni motor,ostaju bez najvece ekipe u istoriji. ode gledanost u tri lepa qrca

Hehe,komedijasi.:klap:

Nesto nemam utisak da smo na korak od presudnog vikenda u F1 za ovu godinu.:confused:
I dalje sam ubedjen da Lewis komotno osvaja titulu,uprkos drugoj trci sa istim motorom,traumama od prosle godine sa Interlagosa,strahopostovanju prema samo jednom vozacu-Alonsu...
Ali me nesto kopka misao da postoji sansa i za drugu titulu(iako u sferi naucne fantastike,imajuci u vidu koliko je Heikki nepouzdan).
Ipak,ako se crveni nadaju Massinom cudu,mogu i ja McLarenovom.:D

Hehe,komedijasi.:klap:

Nesto nemam utisak da smo na korak od presudnog vikenda u F1 za ovu godinu.:confused:
I dalje sam ubedjen da Lewis komotno osvaja titulu,uprkos drugoj trci sa istim motorom,traumama od prosle godine sa Interlagosa,strahopostovanju prema samo jednom vozacu-Alonsu...
Ali me nesto kopka misao da postoji sansa i za drugu titulu(iako u sferi naucne fantastike,imajuci u vidu koliko je Heikki nepouzdan).
Ipak,ako se crveni nadaju Massinom cudu,mogu i ja McLarenovom.:D

ja sam takodje mrtav hladan jer sam svog sampiona dobio posle Monce :D

nek bude jaka trka pa sta bude

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back