FORMULA 1

• Začetnik teme Začetnik teme Neo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
@ Dr Jekyll aka vn_krca- ako me pamćenje dobro služi- izvinjenje prihvaćeno. ;)
Nemojte ljudi da se plašite Masse- jedini koji bi možda mogao da vas uplaši je Alonso... Ja bih, da sam na nekom važnom strateškom položaju u McLarenovom trkačkom timu samo gledala da Hamiltona laganog pošaljem u kvalifikacije, čovek uzme pole position i osigura se da je podalje od Alonsa na startu... Šalim se naravno- ne verujem da bi ovaj kompromitovao svoj ugled time što će da gađa Hamiltona u trci, ali priznajte da vam svašta pada na pamet, pošto Hami nije baš omiljen među kolegama... :lol:

@ Dr Jekyll aka vn_krca- ako me pamćenje dobro služi- izvinjenje prihvaćeno. ;)
Nemojte ljudi da se plašite Masse- jedini koji bi možda mogao da vas uplaši je Alonso... Ja bih, da sam na nekom važnom strateškom položaju u McLarenovom trkačkom timu samo gledala da Hamiltona laganog pošaljem u kvalifikacije, čovek uzme pole position i osigura se da je podalje od Alonsa na startu... Šalim se naravno- ne verujem da bi ovaj kompromitovao svoj ugled time što će da gađa Hamiltona u trci, ali priznajte da vam svašta pada na pamet, pošto Hami nije baš omiljen među kolegama... :lol:

skroz se slazem sa tobom, massa i nije tako opasan po hamiltona, ako je tacno da je kimija briga ko ce biti sampion ipak tu ostaje alonso, ali ipak ovo je 21. vek pa verovatno nece biti nesportskog ponasanja mada bi ja to volela jer bi tako massa uzeo titulu:klap:

328202.jpg

nadam se da ces postati sampion i da ce ti alonso kao sto je i rekao pomoci u tome
Alonson_413379a.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back