FORMULA 1

• Začetnik teme Začetnik teme Neo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ljudi a zasto ne volita masu? pa i kimi prosle godine nije bio naj naj, pa covek postade sampion, i mislim da vam je zanimljivije ovako bar imate s kim da se svadjate, onako svi trabunjate na istu temu. a i ko kaze da ne moze da se dogodi nesto vanredno pa hamilton ode u......
610x.jpg

Nisam uspeo da dam analizu Kine ali vidim da nista novo ne bih rekao,sve ste umesto mene odradili :)
Ma da se okrenemo mi poslednjoj trci u Brazilu. Nekima ce to biti poslednja trka u karijeri,oprastamo se od veterana DC-a,cini mi se i od Barikela,jer zaista ne vidim sansu da i sledece sezone vozi za Hondu. Zapravo,nisam cuo da je potpisao ugovor,ili ga ima mozda do 2011 :lol:
Oprastamo se od dobrih starih "sara" na gumama i da pozelimo dobrodoslicu novim-starim slikovima (moglo je to i ranije da se uvede :) ). Zatim veliki pozdrav malom izumu po imenu KERS,za koji licno mislim da je jedno veliko s*anje i jos vise ce da priblizi F1 arkadnim simulacijama,mada to je samo moje misljenje, jer kolko me secanje sluzi, to je jos jedna u nizu ideja za smanjenje troskova,naravno maslo Njegove Visosti (ispravite me ako gresim :lol: )
Ceka nas zimska pauza u kojoj realno ne ocekujem neke spektakularne transfere,ali zato ocekujem raspravu o nadolazecoj 2009 i potencijalnim kandidatima za titulu (rekao sam potencijalnim,a ne sigurnim :D ) Ima li neko informaciju o mogucim dolascima novih vozaca u F1,mrzi me da googlam :)???

Moze da prica sta hoce,ali mu ne bi bilo bas svejedno.
Ipak,miran je jos desetak godina minimum,sve i da se to cudo desi.

Mislim da ova izjava trenutno ima za cilj da poveca pritisak na Hamiltona(ili da ga malo "uljuljka" i ucini bezbriznim),kako na poslednjoj trci ne bi mogao pruziti maksimum.

A ono "prozivanje" Alonsa je prilicno interesantno.:think:
Sve u svemu,na lep nacin je MS odapeo nekoliko strela ka nekoliko ciljeva.
Lewis ce mu uzvratiti na stazi,a za Alonsa ne sumnjam da ce replicirati prvom prilikom.

Evo malo vijesti (iz časopisa f1):
Šumi se bacio na izgradnju - u Abu Dabiju će se graditi prvi od sedam Michael Schumacher World Champion luksuzni neboder visine 260 metara - jednosobna gajba milion evrića;
bbc uvodi novi način prenosa trka - nešto slično što ima za Wimledon
Kimi dobio poštansku marku
Rubinjo priča da će voziti i dalje

Moze da prica sta hoce,ali mu ne bi bilo bas svejedno.
Ipak,miran je jos desetak godina minimum,sve i da se to cudo desi.

Mislim da ova izjava trenutno ima za cilj da poveca pritisak na Hamiltona(ili da ga malo "uljuljka" i ucini bezbriznim),kako na poslednjoj trci ne bi mogao pruziti maksimum.

A ono "prozivanje" Alonsa je prilicno interesantno.:think:
Sve u svemu,na lep nacin je MS odapeo nekoliko strela ka nekoliko ciljeva.
Lewis ce mu uzvratiti na stazi,a za Alonsa ne sumnjam da ce replicirati prvom prilikom.

u pravu si:)

Prognoza za subotu i nedelju glasi: kiša.

Prema wetter.de verovatnoća padavina za trku u nedelju iznosi 99%, dok je za trening u subotu verovatnoća da će pasti kiša 77%.

Hah, a ja taman htela da proglasim Massu favoritom za pobedu na Interlagosu... Ništa, može da nam priušti reprizu Silverstone-a, bar će biti zabavno...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back