MilosB
Iskusan
- Poruka
- 6.571
Mislim bas na Belgiju, a i znate vrlo dobro zasto.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A u retrovizore ne gleda?
e tebi je on uvek kriv.....NIJE KRIV sto imamo glupe mehanicare......

sjajan govor skromnog Vettela na HRT-u a sve se svodi na to da bi klinac dao sve za trkanje![]()

covece,nije njegovo da gleda u retrovizore nego da sto bolje krene.. pa za sta sluzi citav tim iza njega
pokazali su mu zeleno svetlo bez ikakvog razloga i otkinuli mu sigurnu pobedu (verovatno i dvostruku jer bi Kimi sljustio onog beskicmenjaka)
likujte.. mada ste vi bili jos dalje od pobede od nas![]()

daj molim teMenjajte osoblje sta da vam kazem![]()
Ma sta vredi da se pravdas kad vas je sopstveni tim ukopao,a mi smo izeli bodove za razliku od nekih i sada smo vodeci u oba sampionata....Znaci taj mehanirac je sto posto neki iz mclarena,doso da osujeti Felipa Masudaj molim te
Sad sledi afera tipa Meklaren ubacio svoje ljude medju Ferarijeve mehanicare...
Ma sta vredi da se pravdas kad vas je sopstveni tim ukopao,a mi smo izeli bodove za razliku od nekih i sada smo vodeci u oba sampionata....Znaci taj mehanirac je sto posto neki iz mclarena,doso da osujeti Felipa Masudaj molim te

e tebi je on uvek kriv.....NIJE KRIV sto imamo glupe mehanicare......
pa ko je rekao da je taj mehanicaraC iz meklarena.. i ne radi se o mehanicaru vec o coveku koji jednostavno treba da vidi kada su se ostvarili uslovi za zeleno svetlo
ko god da je,gadno je pogresio
tkacio:
tkacio:Шта рећи....
Сама конфигурација стазе је катастрофа.
Само једно место за претицање и то под условом да сте доста бржи.
Свака част Алонсу, имао је темпо да у нормалној трци буде барем 4.
Свака част и Розбергу.
Хамилтон је имао више среће него памети али шта је ту је, није он крив (сад је он ''таксирао'').
Фетел је могло би се рећи био на нивоу, болид му није дозвољавао више.
Е сад миtkacio:
Оно је брука и срамота најпре мислим на тим.
Почетак трке одличан.
Питам се шта би покојни Енцо урадио одговорним људима у тиму (![]()
Маса је стекао пристојну предност, Кими се сасвим приближио Хамилтону кад ондаtkacio:
Кими ко кими нећу сад ништа да коментаришем....
За Масу могу рећи слободно да је био одличан .
МАСА: Мађарска+Сингапур= -20 бодова, нема човек среће па то ти је...
7 бодова предности се може достићи, верујем да ћемо то и урадити...

pa ko je rekao da je taj mehanicaraC iz meklarena.. i ne radi se o mehanicaru vec o coveku koji jednostavno treba da vidi kada su se ostvarili uslovi za zeleno svetlo
ko god da je,gadno je pogresio
da li bi Kimi ili alonso cekali,u kakvoj god situaciji da se nalaze)
Kimi ne bi cekao.
Alonso JE cekao 2005. mnogo puta.I docekao titulu.Sledece godine je dokazao da je zasluzuje,pobedivsi najboljeg.
A i postalo je suvise rizicno pokusati nesto.
Zidovi blizu,aerodinamika ti je protivnik,mnoga glupa pravila samo cekaju da budu "prekrsena"...

Хамилтон је имао више среће него памети али шта је ту је, није он крив (сад је он ''таксирао'').

Kosmicka ravnoteza i dalje funkcionise.
Danasnji "Drive through" nije fora.Kao da dozivotnom robijasu neko nakalemi jos 5 godina zatvora.Covek koji nema nista,ne moze nista ni izgubiti.
Kako bi definisao situaciju da je Hamilton otisao u box zajedno sa Alonsom,neposredno pre SC-a,obavio posao,vratio se na stazu i 'ladno izbio na p1,posle odlaska SC-a?
Uostalom,nije li Hamilton izgubio jednu poziciju sa starta?
Znaci da je i njemu ovo losa trka tj.da nije imao "srece" sa SC-om.
Ali,umalo da zaboravim,on bi u najboljem slucaju bio treci,samo da se Ferrari danas nije izblamirao.![]()
И то би била донекле срећа јер се видело како није довољно брз да стигне Масу на стази.
Потпуно би другачије гледао на такву ситуацију да је Хамилтон притискао Масу и био видно бржи...
Да, али када се гледа у односу на конкуренте прошао је одлично![]()
Nadam se da shvatas da nije licno,ali malo sam sarkastican.
Ona moja hipoteticka situacija bi bila mnogo veca sreca od ove sto ti sugerises.
To bi bio maksimum srece,a ovo je samo relativno,kako kazes,zahvaljujuci konkurenciji.

...daće dragi Bog da tako i bude do kraja.

...ali to nismo bili mi,tako da takav zakon onda ne važi
tkacio:
tkacio:
tkacio: