FORMULA 1

• Začetnik teme Začetnik teme Neo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Onaj ferrarijev retard sto drzi semafor prilikom pitstopa je verovatno danas zaradio dovoljno da ne mora vise nikad da radi. Prilikom sledecih zaustavljanja su se vratili na klasicnu tablu, al sad je kasno. I kako samo uvek use*ru trku kad ima nekih incidenata, neverovatno.
A i ove glupe ulicne trke upropastise F1. Jeb*ale ih ulicne trke i azijske pare. Cim se neki sudarcic desi, blokira stazu i odma je tu SC. Koji totalno s*ebe sve strategije svima, pogotovo zbog idiotske odluke da nekih 3 kruga bude zatvoren pitlane. A ljudi koji u tom trenutku nemaju goriva su momentalno upropasceni jer ce dobiti kaznu sto idu u box. Mislim, totalna glupost. Zar treba da sudari odlucuju rezultat u trci? Onda ajmo gledati nascar.

Braticu potpuno si u pravu zbog tog zatvaranja boxa rozberg izgubi trku iako je imao u tom trenutku dobrih dvadeset i kusur sekunde ispred kretena iz renoa.Ipazi jos svio kazu VOZIO BRATE DOBRO TRKU vidis koliko je otisao a niko nerece koliko je rozberg bio brzi od njega dok ga nisu kaznili.Budimo malo realni.

Braticu potpuno si u pravu zbog tog zatvaranja boxa rozberg izgubi trku iako je imao u tom trenutku dobrih dvadeset i kusur sekunde ispred kretena iz renoa.Ipazi jos svio kazu VOZIO BRATE DOBRO TRKU vidis koliko je otisao a niko nerece koliko je rozberg bio brzi od njega dok ga nisu kaznili.Budimo malo realni.

pa ko kaze da rosberg nije bio bolji,ali sta ces tu je kazna......

Moze da prica ko sta hoce ali masa je najsigurniji vozac od svih,samo nije imao srece.Ahamilton nije imao onu stvar da pojuri rozberga i alnza posle drugog sefti cara.;)Ili nije mogao da ih stigne.:lol:

da najsigurniji je,nego se ja plasim ako bude kise...........a hamilton pa za njega mogu samo da kazem bez komentara...skoro je izjavio da kimi nema da se trka,a on kao ima.......

Momci koliko vidim sve se svodi na meclaren i ferari.Koliko se raspravljate i nevidite druge bolide.A da cestitke alonsu.Kakve bre cestitke da nisu kaznili rosberga alonso bi mogao samo da :dash:.Rozberg je sa tri zaustavljanja ostao drugi.Aitaj viliams koliko znam je jedioni sa oba bolida uzeo bodove.ZNACI ALONSO JE POBEDIO ZAHVALJUJUCI SEFTI KARU I ZAHVALJUJUCI KAZNI ZA ROZBERGA,NEZASLUZUJE ON NIKAKVE CESTITKE.Ferarijevci zasto se nervirate danas ste pokazali da meklaren kidate na svim nivoima,ovo sto se desilo nema nikakve veze sa brzinom bolda i motorom.Bice na kraju masa sampion.

U-hu-huh...Svasta ti rece sada.:confused:
Evo,da te prvo odobrovoljim,upucujem i ja cestitke Rosbergu,sa malim zakasnjenjem.
Ali ni on nije bas nesto vise zasluzio pobedu od Alonsa.Usao je u box dok se to jos nije smelo(i to je glupo pravilo,ali ko ce sad da ispravlja sve krivine:roll: ) i bio u boljoj poziciji od ostatka vozaca(zajedno sa Kubicom).Otuda i kazna.Znaci,pravilo je glupo,ali bi bilo glupo i da samo dva vozaca profitiraju.
Ovo za Ferrari isto ne stoji:bitna je i brzina i motor i rad u boxu.
Kimi je 2005. imao problem sa motorom,pa mu ni izuzetna brzina i dobro servisiranje nisu pomogli.Tri su faktora neophodna i vozac,naravno.;)

da najsigurniji je,nego se ja plasim ako bude kise...........a hamilton pa za njega mogu samo da kazem bez komentara...skoro je izjavio da kimi nema da se trka,a on kao ima.......

Sve to onaj gore gleda.Tako je i alonso izjavljivao za raikonena u vreme poslednje titule i tada sm ga i namrzo zbog takvih komentara,pa vidis kako je prosao.Hamiltona sam gotivio dok nije poceo i on da ljaga svoje konkurente.

SINGAPUR - Treći slobodni treninzi
1. F. Alonso Španac Renault 1:44:506

SINGAPUR - Kvalifikacije
1. F. Massa Brazilac Ferrari 1:44:801

Budimo realni,to sam ja uvek govorio,otkad sam se ukljucio na forum.

1.Rozberg je pobegao samo zato jer je Truli kocio sve iza njega za preko 2sec. po krugu.
2.Alonso je posle izlaska SC sa staze samo u samo 2[dva] kruga napravio 6 [sest] sec prednosti nad Rozbergom.

I NEMOJTE VISE DA VREDJATE.

50369_2-1.jpg

Из овог угла би рекао да их је сликао Рон Денис;)

SINGAPUR - Kvalifikacije

1.Rozberg je pobegao samo zato jer je Truli kocio sve iza njega za preko 2sec. po krugu.
2.Alonso je posle izlaska SC sa staze samo u samo 2[dva] kruga napravio 6 [sest] sec prednosti nad Rozbergom.

pa ko ti vredja Alonsa,sad ni mi ni ti ne mozes da kazes da li bi Alonso prestigao Rozberga da ovaj nije imao kaznu......mozda bi,a mozda i ne bi,nikad se ne zna......

Onaj ferrarijev retard sto drzi semafor prilikom pitstopa je verovatno danas zaradio dovoljno da ne mora vise nikad da radi. Prilikom sledecih zaustavljanja su se vratili na klasicnu tablu, al sad je kasno. I kako samo uvek use*ru trku kad ima nekih incidenata, neverovatno.

Svojevremeno je Jergovic pricao o tome da ce se u Ferrariju osetiti odlazak Brawna i Schumachera(za koga to ne treba dokazivati).
Sada se vidi da je bio u pravu i za Rossa.
Prosla sezona je tekla po inerciji i na kraju je odlicno ispalo,ali u ovoj je ocigledan raspad sistema.
Dva pucanja motora zbog lose kontrole delova i teski incidenti u boxu,uz ono samosagorevanje Kimijevog bolida u Francuskoj su vise nego dovoljan dokaz za to.

U-hu-huh...Svasta ti rece sada.:confused:
Evo,da te prvo odobrovoljim,upucujem i ja cestitke Rosbergu,sa malim zakasnjenjem.
Ali ni on nije bas nesto vise zasluzio pobedu od Alonsa.Usao je u box dok se to jos nije smelo(i to je glupo pravilo,ali ko ce sad da ispravlja sve krivine:roll: ) i bio u boljoj poziciji od ostatka vozaca(zajedno sa Kubicom).Otuda i kazna.Znaci,pravilo je glupo,ali bi bilo glupo i da samo dva vozaca profitiraju.
Ovo za Ferrari isto ne stoji:bitna je i brzina i motor i rad u boxu.
Kimi je 2005. imao problem sa motorom,pa mu ni izuzetna brzina i dobro servisiranje nisu pomogli.Tri su faktora neophodna i vozac,naravno.;)

OK braticu to stoji ali rozberg je mora o da rizikuje odlazak u box jer bi u protivnom ostao bez goriva kao i kubika .Pravilo je glupo.A sta da su svi posli sa malo goriva kao oni pa svi bi zaglavili u box i bili kaznjeni.:mrgreen:Ali hocu da kazem da previse uzdizete alonsa.Za kimija u 2005 znam.Tada sam i namrzo alonza.Neznam dali se secas trke kada je kimiju u poslednjem krugu puko motor a bio je prvi a alonso drugi.Tada je alonso pobedio.Tada je doticni izjavio novinarima kada su mu rekli da je kimiju puko motor da mu je ta pobeda u toliko i saladja.Isumaher je pobedio tako par puta ali je uvek izjavio da mu takva pobeda nista ne znaci.I to je razlika izmedju velikana kao sto je sumi i jednog jadnika kao sto je alonso.A najmanje bih voleo da takav postane hamilton.:cry:

50369_2-1.jpg

Из овог угла би рекао да их је сликао Рон Денис;)
:hahaha:
Odlicno si ovo nasao.
Da nisam gledao trku,pomislio bih da je scena iz nekog SF filma(pazi koincidenciju da su ovo inicijali naziva doticne ekipe)."Dobri momci" nose odstreljenu neman na analizu.:lol:

Ovo je kljucni dokaz.:ok:
Covek pitao preko radija par krugova pre kraja da li da jos pojaca tempo,a dere ih sve iz kruga u krug.:worth:
Dobar je bio Rosberg.Dobar,ali ne i sjajan(sto bi rek'o Homer Simpson:lol: ).
Pored ovakvog Alonsa i to je uspeh.

SINGAPUR - Kvalifikacije

Ako cemo o tome taj truli je kocio prvo rozberga pa je ovaj imao zaostatak 12 sek.Ali ako si gledao kada ga je rozberg pretekao za dva tri kruga je smanjio na 8 sek.A gde je tada bio alonso.Preko dvadeset sekunde smo bili ispred do kazne.Kako hamilton nije hteo da rizikuje, tako i rozberg nije hteo.STA DA RADIM KADA JE COVEK KRETEN.:lol:

SINGAPUR - Kvalifikacije

Ова времена се никако не могу упоређивати...

:ok:

Трули је пре тога силно кочио Розберга

Алонсо је имао одличан темпо и ту нема никакве сумње.
По мом мишљењу је ову победу више заслужио од Розберга, мада је све то релевантно.

Sigurno ti je promaklo da su u jednom periodu Alonsa zvali "Schumacher light".
I bilo je,na momente, osnova za to.Srecom,kasnije sve manje.;)
Delim tvoje nadanje i strahove iz poslednje recenice.:ok:

Zelim samo borbu na stazi a ne preko medija.Veruj mi prati F-1 od 1980 i ova formula se nemoze uporediti sa onom.To su bile trke negde do 1997.Tada nije bilo prvog i drugog vozaca i svi su imali respekta jedni prema drugima.Ovi danas su samo jaki na recima:confused:

Ова времена се никако не могу упоређивати..
.

Cini mi se da se retko desavalo da se postavi bolje vreme na treningu od vremena na kval.
Mozda gresim ali ovo ipak pokazuje da je bio brzi od Rozberga.Oko toga smo se uhvatili.
Tesko bi mogao da stigne Massu u Ferrariju i Hamiltona u Mercedesu ali u Spaniji je pokazao da moze.

Трули је пре тога силно кочио Розберга

Zar nije bio redosled-Truli,Rozberg,Nakadzima,Alonso.Znaci da je najvise kocio poslednjeg jer preticu jedan po jedan.Dok je Alonso stigao na red Rozberg je otisao preko 10sec.

Алонсо је имао одличан темпо и ту нема никакве сумње.
По мом мишљењу је ову победу више заслужио од Розберга, мада је све то релевантно.

:ok:Ti si uvek bio najrealniji od crvenih.:D
I pustite me da uzivam.Ja nisam osporavao pobedu Vettela.:bye:

.

Cini mi se da se retko desavalo da se postavi bolje vreme na treningu od vremena na kval.
Mozda gresim ali ovo ipak pokazuje da je bio brzi od Rozberga.Oko toga smo se uhvatili.
Tesko bi mogao da stigne Massu u Ferrariju i Hamiltona u Mercedesu ali u Spaniji je pokazao da moze.

Zar nije bio redosled-Truli,Rozberg,Nakadzima,Alonso.Znaci da je najvise kocio poslednjeg jer preticu jedan po jedan.Dok je Alonso stigao na red Rozberg je otisao preko 10sec.

:ok:Ti si uvek bio najrealniji od crvenih.:D
I pustite me da uzivam.Ja nisam osporavao pobedu Vettela.:bye:
Uzivaj.I TATA BI SINE.:lol:Nemoj da se ljutis jer ja moram da budem malo nervozan,ipak sam ja navijac wiliamsa a zamalo nam je izmakla pobeda.Vise i ne pamtim kada smo poslednji put pobedili.:confused:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back