FORMULA 1

• Začetnik teme Začetnik teme Neo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Резултати првог тренинга:

gggmn0.png

ljudi koji su probali verziju staze za rFactor (mislim da cu i ja ove noci) kazu da je mnogo bolja i tecnija od Valensije

za to vreme,oni koji ce stvarno voziti trku zale se na krivinu 10 koja stvarno deluje malo previsoko

Iz ovog ugla mi deluje kao veoma moguc razlog ucesca SC-a u trci.
A mozda neko i poleti preko ovog ivicnjaka.:lol:
U stvari,uopste nije smesno.Prilicno je zabrinjavajuce.

Inace,vidim da se Alonso ozbiljno namerio na podijum.
Skoro sam siguran da ce do kraja sezone uhvatiti jedan.
Ne treba mu mnogo.

Трули је добио казну од 10000 еура.
Човек се извртео на стази и да не би правио скоро цео круг до бокса оне се лепо окренуо и возио до бокса у супротном смеру:hahaha:

Poslednja izmena:
Ковалаинену ће заменити мотор.
Раиконен се извртео на стази (колико ми је познато није оштетио болид).
То би могао бити узрок њихових лошијих резултата.

За длаку.
А у трећем делу колико је само био близу оних зидова...

...Malo manje od Heikkija.:)

Sto se Massinog podviga tice...hajde,cestitacu mu,ali i dalje u ubedjenju da u F1 postoje bar 3 bolja vozaca od njega(zaboravih Vettela.Znaci-cetiri,mozda i pet.:mrgreen: ).
Vidim da "crvena druzina" nema problema sa vazdizanjem Felipea.Ah,da,vi navijate za tim,koji je vecan,a vozaci su prolazni.:lol:;)

Kimi je jos jednom pokazao dva neprevazidjena "talenta":1.da se uvali u nevolju i 2.da se iz nje izvuce.U oba slucaja lakse od svih drugih.Kada bi ovo prvo eliminisao,mislim da bi to bilo dranje konkurencije bez premca.Ali,to je Kimi.Zato ga mnogi vole i zato se nece naosvajati titula.
Ako nije sa vise goriva i ako ne bude nekih vecih iznenadjenja,Lewis ce od sutra imati bod manje od Masse.Los mu je tajming u kvalifikacijama.Stalno je neko ispred njega ili dodje u cajtnot,bez nekog veceg razloga.:thumbdown: Tu bi mogao dosta da nauci od Masse.
Steta za Alonsa,mada pojma nemam sta mu bi.:confused:

.

Sto se Massinog podviga tice...hajde,cestitacu mu,ali i dalje u ubedjenju da u F1 postoje bar 3 bolja vozaca od njega(zaboravih Vettela.Znaci-cetiri,mozda i pet.:mrgreen: ).
Vidim da "crvena druzina" nema problema sa vazdizanjem Felipea.Ah,da,vi navijate za tim,koji je vecan,a vozaci su prolazni.:lol:;)

Minimum 5 vozaca

Steta za Alonsa,mada pojma nemam sta mu bi.:confused:

Nesto sa dovodom goriva nije bilo u redu.

...Malo manje od Heikkija.:)
............................
............
Vidim da "crvena druzina" nema problema sa vazdizanjem Felipea.Ah,da,vi navijate za tim,koji je vecan,a vozaci su prolazni....

Како сам ваздизао Кимија тако сада ваздижем Масу, мада га никад нисам ''пљувао'', само критиковао, као што ни сада ''не пљујем'' Кимија:ok:
Ако Маса буде освојио титулу више ћу га хвалити и ваздизати него Кимија прошле године из разлога што је евидентно да Маса има нешто мање талента од конкуренције, а то ми говори како мора уложити много више труда да би био конкурентан...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back