FORMULA 1

• Začetnik teme Začetnik teme Neo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
covece,nije njegovo da gleda u retrovizore nego da sto bolje krene.. pa za sta sluzi citav tim iza njega

pokazali su mu zeleno svetlo bez ikakvog razloga i otkinuli mu sigurnu pobedu (verovatno i dvostruku jer bi Kimi sljustio onog beskicmenjaka)

likujte.. mada ste vi bili jos dalje od pobede od nas :thumbdown:

Ma sta vredi da se pravdas kad vas je sopstveni tim ukopao,a mi smo izeli bodove za razliku od nekih i sada smo vodeci u oba sampionata....Znaci taj mehanirac je sto posto neki iz mclarena,doso da osujeti Felipa Masu :hahaha::hahaha::hahaha: daj molim te

Ma sta vredi da se pravdas kad vas je sopstveni tim ukopao,a mi smo izeli bodove za razliku od nekih i sada smo vodeci u oba sampionata....Znaci taj mehanirac je sto posto neki iz mclarena,doso da osujeti Felipa Masu :hahaha::hahaha::hahaha: daj molim te

pa ko je rekao da je taj mehanicaraC iz meklarena.. i ne radi se o mehanicaru vec o coveku koji jednostavno treba da vidi kada su se ostvarili uslovi za zeleno svetlo

ko god da je,gadno je pogresio

Шта рећи....
Сама конфигурација стазе је катастрофа.
Само једно место за претицање и то под условом да сте доста бржи.

Свака част Алонсу, имао је темпо да у нормалној трци буде барем 4.
Свака част и Розбергу.
Хамилтон је имао више среће него памети али шта је ту је, није он крив (сад је он ''таксирао'').
Фетел је могло би се рећи био на нивоу, болид му није дозвољавао више.

Е сад ми:otkacio:
Оно је брука и срамота најпре мислим на тим.
Почетак трке одличан.
Питам се шта би покојни Енцо урадио одговорним људима у тиму (
n-hang-1.gif

Маса је стекао пристојну предност, Кими се сасвим приближио Хамилтону кад онда:otkacio:
Кими ко кими нећу сад ништа да коментаришем....
За Масу могу рећи слободно да је био одличан .
МАСА: Мађарска+Сингапур= -20 бодова, нема човек среће па то ти је...

7 бодова предности се може достићи, верујем да ћемо то и урадити...

Шта рећи....
Сама конфигурација стазе је катастрофа.
Само једно место за претицање и то под условом да сте доста бржи.

Свака част Алонсу, имао је темпо да у нормалној трци буде барем 4.
Свака част и Розбергу.
Хамилтон је имао више среће него памети али шта је ту је, није он крив (сад је он ''таксирао'').
Фетел је могло би се рећи био на нивоу, болид му није дозвољавао више.

Е сад ми:otkacio:
Оно је брука и срамота најпре мислим на тим.
Почетак трке одличан.
Питам се шта би покојни Енцо урадио одговорним људима у тиму (
n-hang-1.gif

Маса је стекао пристојну предност, Кими се сасвим приближио Хамилтону кад онда:otkacio:
Кими ко кими нећу сад ништа да коментаришем....
За Масу могу рећи слободно да је био одличан .
МАСА: Мађарска+Сингапур= -20 бодова, нема човек среће па то ти је...

7 бодова предности се може достићи, верујем да ћемо то и урадити...

Ne znam sta bi pokojni Enco rekao ali se nadam da je ovo znak da se matori Franky vraca u sedlo!!:whistling::sad2:

pa ko je rekao da je taj mehanicaraC iz meklarena.. i ne radi se o mehanicaru vec o coveku koji jednostavno treba da vidi kada su se ostvarili uslovi za zeleno svetlo

ko god da je,gadno je pogresio

da,ali sad razmisljam znas kad je massa vec krenuo sa crevom i kad su trebali da izvade na krivini da su ga jedva izvadili jer se zaglavilo,mozda i mehanicar koji doliva orivo je imao taj problem,a onaj sto je upalio zeleno svetlo je onda zeznuo stvar.......

Kimi ne bi cekao.
Alonso JE cekao 2005. mnogo puta.I docekao titulu.Sledece godine je dokazao da je zasluzuje,pobedivsi najboljeg.;)
A i postalo je suvise rizicno pokusati nesto.
Zidovi blizu,aerodinamika ti je protivnik,mnoga glupa pravila samo cekaju da budu "prekrsena"...

Slucaj mog ljubimca.. Videli ste zbog cega su ga vratili tri mesta na pocetku!:dash::worth:

Kako bi definisao situaciju da je Hamilton otisao u box zajedno sa Alonsom,neposredno pre SC-a,obavio posao,vratio se na stazu i 'ladno izbio na p1,posle odlaska SC-a?
:)
Uostalom,nije li Hamilton izgubio jednu poziciju sa starta?
Znaci da je i njemu ovo losa trka tj.da nije imao "srece" sa SC-om.
Ali,umalo da zaboravim,on bi u najboljem slucaju bio treci,samo da se Ferrari danas nije izblamirao.:lol:;)

Da ne ostanem samo na replikama.:)

Sama konfiguracija staze mi je bolja od Monaka,ali je suvise grbava.Moralo bi se to poboljsati.
I dizalice su lose radile danas.
Ipak,za premijeru i nije lose.
Ceo ambijent oko staze je spektakularan,kao i oni visinski snimci.
Mislim da je ispit polozen i da VN Singapura zasluzuje mesto u kalendaru.
Sama trka je ispala bolja od ocekivanog,narocito ako ne navijate za Ferrari.:mrgreen:
Dovoljno uzbudjenja i bez one blamaze crvenih.Za samu trku je steta sto su onako izduvali ,ali to je njihov problem.
Problem je i to sto Massa,iako na zeleno,izlazi iz boksa kao da je sam na stazi.Nije mu prvi put da nekoga stiska i gura na zid.Stvarno bi trebao malo gledati u retrovizor.
Steta je sto nismo mogli zakljuciti ko je sa koliko goriva vozio Q3.
Stice se utisak da Lewis nije bio tezi vise od krug,maksimum dva.
Ni Trullijeva taktika se nije proslavila,a mnogima je zagorcavao zivot.Pomalo gubitnicki.:thumbdown:
McLaren...Hm,ne znam ni sam.Ferrarijevi "pehovi" su svakako uticali na strategiju u nastavku kod Lewisa,ali Kovalainen se izgubio u noci.:confused: Bio je tezi na startu,ali je tajmig servisiranja bio ocajan.
Za Alonsa samo jedan:worth: Kosmicka ravnoteza i dalje funkcionise.
A na podijumu se lepo videlo kako ga Hamilton "zaobilazi".Mislim da on jos ima veliki respekt za Fernanda,pa prosto ne zna kako se ponasati.Ovaj se 'ladno rukovao,malo ga i polio sampanjcem...Dve titule su dve titule.:)
I mislim da se opasnost koju Ferrari pocinje predstavljati za okolinu treba obuzdati jednom kaznom za ekipu na sledecoj trci,ali tako da vozaci ne budu na steti.Znaci-model iz Madjarske 2007.Nema bodova za ekipu.Onomad iz "moralnih" razloga,sada iz pragmaticnih.:cool: Danasnji "Drive through" nije fora.Kao da dozivotnom robijasu neko nakalemi jos 5 godina zatvora.Covek koji nema nista,ne moze nista ni izgubiti.:whistling:

Kako bi definisao situaciju da je Hamilton otisao u box zajedno sa Alonsom,neposredno pre SC-a,obavio posao,vratio se na stazu i 'ladno izbio na p1,posle odlaska SC-a?

И то би била донекле срећа јер се видело како није довољно брз да стигне Масу на стази.
Потпуно би другачије гледао на такву ситуацију да је Хамилтон притискао Масу и био видно бржи...

Uostalom,nije li Hamilton izgubio jednu poziciju sa starta?
Znaci da je i njemu ovo losa trka tj.da nije imao "srece" sa SC-om.
Ali,umalo da zaboravim,on bi u najboljem slucaju bio treci,samo da se Ferrari danas nije izblamirao.:lol:;)

Да, али када се гледа у односу на конкуренте прошао је одлично;)

И то би била донекле срећа јер се видело како није довољно брз да стигне Масу на стази.
Потпуно би другачије гледао на такву ситуацију да је Хамилтон притискао Масу и био видно бржи...

Да, али када се гледа у односу на конкуренте прошао је одлично;)

Nadam se da shvatas da nije licno,ali malo sam sarkastican.;)
Ona moja hipoteticka situacija bi bila mnogo veca sreca od ove sto ti sugerises.
To bi bio maksimum srece,a ovo je samo relativno,kako kazes,zahvaljujuci konkurenciji.

Nadam se da shvatas da nije licno,ali malo sam sarkastican.;)
Ona moja hipoteticka situacija bi bila mnogo veca sreca od ove sto ti sugerises.
To bi bio maksimum srece,a ovo je samo relativno,kako kazes,zahvaljujuci konkurenciji.

Ма наравно да не схаватам лично...
Е да је више чланова попут тебе;)

Čestitke Alonsu na fenomenalnoj vožnji. :klap:
Zaista mi nusu jasni crveni kad kukaju na sva zla koja im se dešavaju...A MI !!!???
Ajde kuknjave jedne,znate samo da se raspekmezite kada vam ne ide...tipično italijansko ponašajne :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown:
Ja sam prezadovoljan Hamiltonovom vožnjom i što je najbitnije povećanom razlikom :super: ...daće dragi Bog da tako i bude do kraja.
Mislim da su sudije pogrešile kada su Masu kaznili sa samo kaznom "prođi kroz" već je trebao da dobije i MINIMALNO 10 sekundi...da je to neki naš uradio oduzeli bi im licence i vozili bi sladoledžijske kombije :evil::evil::evil::evil::evil: ...ali to nismo bili mi,tako da takav zakon onda ne važi :otkacio::otkacio::otkacio:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back