Ovakvom voznjom kao danas tesko da ce ti doneti
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Masa i hamilton su dva krelca... Kimi im uzme titulu ispred nosa,malo se poraduje i ode da se napije. lik ima stila
ova dvojica kad pobede skacu kao ludi a hamilton se toliko kezi da ga kasnije boli vilica. i naravno,kad vidim njihove oceve u kadru bacam peglu
Od svega toga ništa da Heiki nije bio "timski igrač".
A kakvu je vožnju do današnje trke pokazao tvoj ljubimac (ove sezone)?
Ne znam na osnovu toga da li ti treba da od njega očekuješ titulu.
I ja sam to pomislio za start(ako mislis na start),ali Kimije platio cenu odlucnosti da profitira na startu.Da je iskulirao,kao u ostatku trke,ne bi pao nisko,pa ne bi gubio vreme sa Alonsom(iako nije mnogo izgubio) i mozda bi bolje prosao.
sa druge strane,u onom kontaktu se jako lako resio Heikkija,sto je mozda i znacajnije od borbe sa Alonsom.
Kako god,Heikki nije preterano odmogao Kimiju,a odlaskom u boks mu je i pomogao.
Tesko je to i proceniti,ali nema ni potrebe,jer Kimi nije toliko izgubio drugo mesto,koliko ga je Lewis osvijio.
Ne bi bas bio fazon ni da Lewis ispusi danas.
Ti jos uvek navijas samo za Schumachera,a?Ovo si dobro rekao! Kimi mi i ne spada među omiljene vozače, a to sam do sada ponovio barem milion puta ali dok donosi rezultate ok, .

Umjesto da se drži lijeve strane Masa se izmiče i ustupa je Luisu.:mad:
I ja sam to pomislio za start(ako mislis na start),ali Kimije platio cenu odlucnosti da profitira na startu.Da je iskulirao,kao u ostatku trke,ne bi pao nisko,pa ne bi gubio vreme sa Alonsom(iako nije mnogo izgubio) i mozda bi bolje prosao.
sa druge strane,u onom kontaktu se jako lako resio Heikkija,sto je mozda i znacajnije od borbe sa Alonsom.
Kako god,Heikki nije preterano odmogao Kimiju,a odlaskom u boks mu je i pomogao.
Tesko je to i proceniti,ali nema ni potrebe,jer Kimi nije toliko izgubio drugo mesto,koliko ga je Lewis osvijio.
Ne bi bas bio fazon ni da Lewis ispusi danas.
Ti jos uvek navijas samo za Schumachera,a?![]()
Dobro de, znam da je Hamilton bolji od Mase.Lewis bi tada krenuo desno,a posto je bio u strasnom naletu,ishod bi bio slican,verovatno,iako bi Massa tada bio unutra.
Massa se postavio na idealnu putanju,ali to nekad nije dovoljno.
A šta očekuješ?![]()
Ocekujem da pomrsi racune Ferrariju,i danas sam prilicno zadovoljan.A titule nikad nisam ocekivao,ni u najboljim danima Mclarena,jer ne volim na kraju da se razocaram. Ni 2005 ni 2007 se nisam nesto preterano nadao....
Mislim da ce Negro izgubiti trece mesto vec u prvom krugu ako ne i prvoj krivini.
Pa pitanje je da li ce samo jedno mesto ili vise...
da necemo mozda i neko preticanje da vidimo![]()
boze sacuvaj sta tebi pada na pamet...![]()
Secate li se vi ovog posta naseg vidovitog druga?.Kao na prošloj trci. Biće strašno zanimljivo.![]()
Ustani,nemoj da se valjaš,razbolećeš se.
Ovde bi se reklo "sve se zna" ali ipak "nikad se ne zna" :rolleyes:

Dobro de, znam da je Hamilton bolji od Mase.![]()
Danas je bio.
A i inace mislim da je bar malo bolji(ovo "bar" shavtiti veoma uslovno,jer ne zelim da prenagljujem-ima vremena)
Danasnja trka je bila mozda i najbolja nakon Madjarske 2006.

ali me je sa druge strane odusevio, posle kontakta u prvom krugu sa Kovom izvozao je celu trku sa polomnjenim prednjim spojlerom-krilcem. To mu sigurno nije pomoglo da dodje do boljeg mesta