FORMULA 1

• Začetnik teme Začetnik teme Neo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Masa i hamilton su dva krelca... Kimi im uzme titulu ispred nosa,malo se poraduje i ode da se napije. lik ima stila

ova dvojica kad pobede skacu kao ludi a hamilton se toliko kezi da ga kasnije boli vilica. i naravno,kad vidim njihove oceve u kadru bacam peglu

Ovo si dobro rekao! Kimi mi i ne spada među omiljene vozače, a to sam do sada ponovio barem milion puta ali dok donosi rezultate ok, a malo sam ga i zgotivio zbog izjave da neće da se vraća u McLaren (ne sećam se tačno kada je to rekao da me ne bi neki prozivali, ali je rekao) i da će završiti karijeru u Ferrariju.

Od svega toga ništa da Heiki nije bio "timski igrač".

I ja sam to pomislio za start(ako mislis na start),ali Kimije platio cenu odlucnosti da profitira na startu.Da je iskulirao,kao u ostatku trke,ne bi pao nisko,pa ne bi gubio vreme sa Alonsom(iako nije mnogo izgubio) i mozda bi bolje prosao.
sa druge strane,u onom kontaktu se jako lako resio Heikkija,sto je mozda i znacajnije od borbe sa Alonsom.
Kako god,Heikki nije preterano odmogao Kimiju,a odlaskom u boks mu je i pomogao.
Tesko je to i proceniti,ali nema ni potrebe,jer Kimi nije toliko izgubio drugo mesto,koliko ga je Lewis osvijio.
Ne bi bas bio fazon ni da Lewis ispusi danas.

I ja sam to pomislio za start(ako mislis na start),ali Kimije platio cenu odlucnosti da profitira na startu.Da je iskulirao,kao u ostatku trke,ne bi pao nisko,pa ne bi gubio vreme sa Alonsom(iako nije mnogo izgubio) i mozda bi bolje prosao.
sa druge strane,u onom kontaktu se jako lako resio Heikkija,sto je mozda i znacajnije od borbe sa Alonsom.
Kako god,Heikki nije preterano odmogao Kimiju,a odlaskom u boks mu je i pomogao.
Tesko je to i proceniti,ali nema ni potrebe,jer Kimi nije toliko izgubio drugo mesto,koliko ga je Lewis osvijio.

Ne bi, bio bi fazon da ispuši za sva vremena. Negro i Massa umalo da me koštaju televizora prilikom onog obilaženja koje je Massa onako glupo dopustio.

Ovo si dobro rekao! Kimi mi i ne spada među omiljene vozače, a to sam do sada ponovio barem milion puta ali dok donosi rezultate ok, .
Ti jos uvek navijas samo za Schumachera,a?:lol:

Umjesto da se drži lijeve strane Masa se izmiče i ustupa je Luisu.:mad:

Lewis bi tada krenuo desno,a posto je bio u strasnom naletu,ishod bi bio slican,verovatno,iako bi Massa tada bio unutra.
Massa se postavio na idealnu putanju,ali to nekad nije dovoljno.

Nije mu pretjerano odmogao-slažem se. Ali vratio ga je iza Alonsa i Kubice. Alonsa je prešao brzo ali ne i Kubicu.
A za Hamiltona- pa i ja mislim da bi trebao jednu trku da odveze kako treba i ne bi bio fazon da danas ispuši. ;)

Mislim da ce Negro izgubiti trece mesto vec u prvom krugu ako ne i prvoj krivini.

Pa pitanje je da li ce samo jedno mesto ili vise...

da necemo mozda i neko preticanje da vidimo :rotf:

boze sacuvaj sta tebi pada na pamet...:rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:

Kao na prošloj trci. Biće strašno zanimljivo. :cross:
Secate li se vi ovog posta naseg vidovitog druga?.:D

Ustani,nemoj da se valjaš,razbolećeš se.
Ovde bi se reklo "sve se zna" ali ipak "nikad se ne zna" :rolleyes:

Lepo si im kaz'o. :lol: :super:

Kimi me je razacorao sa onim startom opet spava na casu :lol: ali me je sa druge strane odusevio, posle kontakta u prvom krugu sa Kovom izvozao je celu trku sa polomnjenim prednjim spojlerom-krilcem. To mu sigurno nije pomoglo da dodje do boljeg mesta ;) i zavrsio kao treci... Massa, hm moze dosta da se komentarise o tom preticanju... Realno nije imao nikakve sanse ali je suvise lako predao poziciju. Mada Negro je bio sekundu brzi, necu da ga optuzujem mnogo, pre ili kasnije bi izgubio poziciju, ovako nije mnogo rizikovao. Junak danasnjeg GP je Nik, svaka cast, zao mi je sto ga "miniraju" u timu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back