Crash and Burn
Iskusan
- Poruka
- 5.179
mislim da je definitivno bio nas ljubimac ali sta da se radi,nije ni 4. mesto smak sveta
ma ajde, sve i da budem zadovoljan ne sviđa mi se što su srebrni ispred kimija na startu mogao je on to i bolje da odveze.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mislim da je definitivno bio nas ljubimac ali sta da se radi,nije ni 4. mesto smak sveta
ma ajde, sve i da budem zadovoljan ne sviđa mi se što su srebrni ispred kimija na startu mogao je on to i bolje da odveze.

Ona moja predviđanja čak mogu da se i dogode (na kladionici F1)![]()

priznaj lepo šta si to vračao neću ti ništa![]()
Evo šta sam naglabao na kladionici...prekopirao sam tekst (mrzi me da ponovo pišem):
Realno:trebalo bi uvek među prvu četvoricu da stavljam Kimija (Masa-sa njim eksperimentišu kod vas,nikad nisi na čisto)...stavljam ovaj raspored jer stvarno se nadam da su uvideli da im je dogorelo do noktiju (Meklaren) i da su urađene te čuvene promene na motoru (bilo je silnih najava)...te se nadam da pored odličnog BMW-a guramo celu trku a da eksperiment zvani Masa izniče iz pozadine i našeg još uvek ošamućenog Kovalainena prestiže.
Kimi-mislim da se neći snaći u toj gužvi i da će krenuti dosta oprezno
Ha,baba Vanka da mi pozavidi koliko sam vidovit.
Nordi,to je neko čisto moje rezonovanje.
To tvoje rezonovanje mi deluje ok ali sam siguran da Kimi danas kreće agresivinije i nadam se da se neće pojaviti problem sa menjačem kao u petak. Zbog tog menjača sam bio toliko besan. Da mi je kojim slučajem bio u blizini neki mehaničar iz Ferrarija nebi se nimalo lepo proveo, zar sebi da dopuste takav propust i to baš u kimijevom bolidu. Realno za Massu me nije briga samo čekam da mu istekne ugovor i da mu vidim leđa, a dotle očekujem da pruži maksimalne rezultate.
...možda i neće da baš previše rizikuje Kimi.Mislim da ce Negro izgubiti trece mesto vec u prvom krugu ako ne i prvoj krivini.

Mislim da ce Negro izgubiti trece mesto vec u prvom krugu ako ne i prvoj krivini.
Mislim da ce Negro izgubiti trece mesto vec u prvom krugu ako ne i prvoj krivini.
Do sada sve gledano - da...ali nema šta da čeka i mislim da će se ustremiti direktno ka Masi.

da necemo mozda i neko preticanje da vidimo![]()

Sta je mogao a sta je uradio to su dve razlicite stvari..pa sta vas briga makar je 4..sta ja treba da kazem za moj cajnik...??![]()
taj tvoj čajnik je malo i živnuo ali nema šanse za neku pobedu :rolleyes:
Ja se ne nadam pobedi daleko od toga..samo da dodje do pobednickog postolja..

Može...ali da donese ratluk i kafu za pobednike![]()

Mislim da ce mekse gume bolje odraditi posao na startu nego li tvrdje kod Negra.